Βρετανία: Τρία νεκρά παιδιά – Κρατείται η μητέρα

Τραγωδία στη Βέροια: Βρέφος 6 μηνών νεκρό από τα χέρια της μητέρας του

Οι σοροί τριών παιδιών βρέθηκαν σε οικία στο Μπρίστολ και κρατείται ως ύποπτη η μητέρα, που έχει ίσως ψυχιατρικά προβλήματα.

Μετά από κλήση που δέχθηκε η αστυνομία κλιμάκιο μετέβη στο σπίτι της οικογένειας το μεσημέρι της Κυριακής και βρήκε νεκρά τρία παιδιά ηλικίας 7ετών, 3 ετών και 10 μηνών αντίστοιχα. Η μητέρα βρέθηκε τραυματισμένη, αλλά κρατείται ως ύποπτη και είναι πιθανόν να αυτοτραυματίστηκε. Ο τρόπος που δολοφονήθηκαν τα παιδιά, δεν κοινοποιήθηκε.

Η ζωή της μητέρας, ηλικίας 42 ετών, δεν κινδυνεύει, όμως παραμένει νοσηλευόμενη υπό κράτηση. Οι γείτονες είπαν ότι είχε μεταναστεύσει στη Βρετανία από το Σουδάν όπως και ο πατέρας των παιδιών. «Η μητέρα χρειαζόταν ψυχολογική στήριξη», είπαν δύο από αυτούς. Πριν από 15 μέρες ο πατέρας, που εργάζεται σε εταιρεία sevurity, είχε εγκαταλείψει την οικογενειακή εστία και έμενε αλλού.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι