Βρέθηκε σορός γυναίκας – Ίσως είναι η αγνοούμενη από την Κυψέλη

Βρέθηκε σορός γυναίκας – Ίσως είναι η αγνοούμενη από την Κυψέλη

Σορός γυναίκας εντοπίστηκε στον Πόρο, με τις αρχές να εξετάζουν εάν πρόκειται για την 53χρονη που είχε εξαφανιστεί προ μηνών από την Κυψέλη και που αναφέρεται από διάφορα ΜΜΕ ως Σταυρούλα.

Έχει ληφθεί δείγμα DNA από τον πατέρα της αγνοουμένης, για να διαπιστωθεί αν πρόκειται για την 53χρονη. Σύμφωνα με τηλεοπτικά μέσα, φέρει ένα σημάδι που μοιάζει με σημάδι που είχε η αγνοούμενη, όμως δεν είναι και τόσο χαρακτηριστικό για να “ταυτοποιήσει” τη σορό. Ο ιατροδικαστής είπε ότι η νεκροψία μέχρι στιγμής δεν δείχνει εγκληματική ενέργεια, αλλά θα έχει πληρέστερη εικόνα αύριο.

Με την υπόθεση της αγνοουμένης από την Κυψέλη πάντως ασχολείται το Τμήμα Ανθρωποκτονιών. Η 53χρονη είχε φύγει, όπως είπε η συγκάτοικός της, για ένα επαγγελματικό ραντεβού ένα βράδυ του Αυγούστου και δεν ξαναγύρισε. Ομως η συγκάτοικος δήλωσε την εξαφάνιση τρεις μήνες μετά.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι