Ακυρώνει τις σημερινές του εμφανίσεις ο Ερντογάν – Αντ’ αυτού ο Οκτάι

Ακυρώνει τις σημερινές του εμφανίσεις ο Ερντογάν - Θα πάει ο Οκτάι,

Αναστάτωση προκλήθηκε γύρω από την υγεία του Ταγίπ Ερντογάν, όταν κατά τη διάρκεια ζωντανής συνέντευξης ο Τούρκος πρόεδρος ένιωσε ξαφνική αδιαθεσία, με αποτέλεσμα το τηλεοπτικό δίκτυο Kanal 7 να διακόψει τη ζωντανή ροή του.

«Ω, Θεέ μου», ήταν τα λόγια κάποιου από το τηλεοπτικό συνεργείο την ώρα που η συνέντευξη στο προεδρικό μέγαρο βρισκόταν ακόμα αέρα, με τον δημοσιογράφο που συντόνιζε εκείνη την ώρα την συζήτηση να ζητά εσπευσμένα από το κοντρόλ να ρίξουν διαφημίσεις. Η συνέντευξη διακόπηκε για διαφημίσεις επί 10 λεπτά.

Ο εκπρόσωπος του ΑΚΡ Ομέρ Τσελίκ με ανάρτηση ευχαρίστησε όλους για το ενδιαφέρον που έδειξαν για την υγεία του προέδρου και διαβεβαίωσε ότι είναι πολλή καλή. Όμως στα τουρκικά μέσα ενημέρωσης μεταδίδονται πληροφορίες ότι ο Ταγίπ Ερντογάν θα αναβάλει τις σημερινές δημόσιες εμφανίσεις του. Οι γιατροί του συνέστησαν ξεκούραση στο σπίτι. Πάντως δεν έχει εκδοθεί έως τώρα ιατρικό ανακοινωθέν.

Με ανακοίνωσή του ο Ερντογάν επιβεβαίωσε ότι ακυρώνει τις σημερινές προεκλογικές εμφανίσεις του και θα τον αναπληρώσει στις εκδηλώσεις ο αντιπρόεδρος Φουάτ Οκτάι.

Κατά καιρούς κυκλοφορούν φήμες στα social media και στον ξένο Τύπο για την κατάσταση της υγείας του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, ωστόσο τόσο ο ίδιος, όσο και εκπρόσωποί του τις διαψεύδουν κατηγορηματικά. Μετά από λίγη ώρα το Kanal 7 συνδέθηκε ξανά με το προεδρικό μέγαρο, με τον Ερντογάν να βρίσκεται στη θέση του προκειμένου να συνεχίσει την συνέντευξη που παραχωρούσε. Συγκεκριμένα, μετά από 10 λεπτά ο Τούρκος πρόεδρος εμφανίστηκε και πάλι ζητώντας συγγνώμη από τους τηλεθεατές. Σύμφωνα με όσα είπε, είχε κάποια στομαχική διαταραχή λόγω της κούρασης του προεκλογικού αγώνα.

Επέστρεψε καταβεβλημένος

Μετά από λίγα λεπτά η συνέντευξη ολοκληρώθηκε, με τον Ταγίπ Ερντογάν να δείχνει εμφανώς επηρεασμένος και καταβεβλημένος.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

0
Kαταθέστε το σχολιό σαςx