Χαλκιδική: Νέο βίντεο από τη συμπλοκή στο beach bar – Πανικόβλητοι έτρεχαν οι θαμώνες

Θεσσαλονίκη: Αιματηρό επεισόδιο με τρεις τραυματίες από μαχαίρι

Νέες εικόνες από το αιματηρό επεισόδιο που σημειώθηκε το βράδυ της περασμένης Παρασκευής σε beach bar στην περιοχή της Χανιώτης Χαλκιδικής βλέπουν το φως της δημοσιότητας.

Κάμερα κλειστού κυκλώματος παρακολούθησης κατέγραψε τη στιγμή που ξεκινάει η διένεξη, η οποία στη συνέχεια εξελίσσεται σε σοβαρό επεισόδιο με πυροβολισμούς. Όπως καταγράφεται στις εικόνες, προκλήθηκε χάος, με τους θαμώνες να σπεύδουν να απομακρυνθούν από το κατάστημα.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, αφορμή της συμπλοκής φέρεται να υπήρξε η καθυστέρηση της παραγγελίας της παρέας 7-10 Βουλγάρων, που ξεκίνησαν το επεισόδιο, πετώντας καρέκλες και άλλα αντικείμενα. Στη συνέχεια, στο κατάστημα εισήλθε μια ομάδα κι άλλων ατόμων με αποτέλεσμα το επεισόδιο να γενικευτεί. Η άγρια συμπλοκή συνεχίστηκε και στον εξωτερικό χώρο του καταστήματος, με τους Βούλγαρους πελάτες να ξυλοκοπούν τον ιδιοκτήτη της καταστήματος, επίσης βουλγαρικής καταγωγής.

 

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

0
Kαταθέστε το σχολιό σαςx