Χαλκιδική: Στο ΑΤ Κιλκίςο χειριστής του λούνα παρκ όπου έχασε τη ζωή του 19χρονος

Χαλκιδική: Στο ΑΤ Κιλκίςο χειριστής του λούνα παρκ όπου έχασε τη ζωή του 19χρονος
Detail of seats of a fair, fun and party attraction

Στο αστυνομικό τμήμα του Κιλκίς παρουσιάστηκε αυτοβούλως ο 21 ετών χειριστής του μηχανήματος του λούνα παρκ στο Πευκοχώρι Χαλκιδικής, μέρος του οποίου έσπασε, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα 19χρονος που διασκέδαζε στο σημείο με την οικογένειά του.

 

Ο 21 ετών χειριστής του παιχνιδιού (περιστρεφόμενα καθίσματα) έφυγε από το σημείο μόλις σημειώθηκε η τραγωδία, ενώ τις επόμενες ώρες αναμένεται, συνοδεία αστυνομικών, να οδηγηθεί στο ΑΤ Κασσάνδρας, όπου διενεργείται η προανάκριση.

Αυτή τη στιγμή πραγματοποιείται πραγματογνωμοσύνη στο λούνα παρκ στο Πευκοχώρι Χαλκιδικής. για να εξακριβωθούν τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

0
Kαταθέστε το σχολιό σαςx