VIDEO

Χαλκιδική: Βίντεο-ντοκουμέντο από την αιματηρή συμπλοκή Βούλγαρων μαφιόζων στο beach bar

Χαλκιδική: Βίντεο-ντοκουμέντο από την αιματηρή συμπλοκή Βούλγαρων μαφιόζων στο beach bar

Αποκαλυπτικό βίντεο.

Οι στιγμές της άγριας συμπλοκής με μαχαιριές και πυροβολισμούς στο beach bar της Χαλκιδικής που είχαν ως αποτέλεσμα τρεις τραυματίες και πέντε συλλήψεις καταγράφηκαν σε αποκαλυπτικό βίντεο που έδωσε στο φως της δημοσιότητας ο ΑΝΤ1.

Συγκεκριμένα, φαίνεται μια ομάδα Βουλγάρων να ξεκινάει τη συμπλοκή πετώντας καρέκλες και άλλα αντικείμενα. Στη συνέχεια, έξι άτομα εισβάλλουν στο κατάστημα, με τη σύγκρουση να επεκτείνεται. Οι πελάτες τρέχουν πανικόβλητοι, ενώ ο άγριος καυγάς συνεχίζεται και έξω από το μαγαζί. Εκεί, οι Βούλγαροι επιτίθενται στον ιδιοκτήτη του beach bar, επίσης βουλγαρικής καταγωγής, τον οποίο χτυπούν ασταμάτητα ακόμα και όταν πέφτει στο έδαφος, αδυνατώντας να αντιδράσει.

Το περιστατικό ξεκίνησε λίγο μετά τις 11:30 το βράδυ της Παρασκευής, όταν μια ομάδα πέντε Βουλγάρων επιτέθηκε στον ιδιοκτήτη του beach bar, υποτίθεται λόγω της καθυστέρησης της παραγγελίας τους. Το επεισόδιο κλιμακώθηκε γρήγορα, με τους δράστες να χτυπούν άγρια έναν σερβιτόρο και να χρησιμοποιούν ρόπαλα και μαχαίρια. Τρεις μπράβοι του μαγαζιού, επίσης Βούλγαροι, έφτασαν γρήγορα στο σημείο και άνοιξαν πυρ, τραυματίζοντας δύο άτομα, ένα εκ των οποίων σοβαρά, καθώς δέχτηκε σφαίρα στο στήθος.

Σύμφωνα με τον βουλγαρικό τύπο, όλοι οι εμπλεκόμενοι είναι γνωστά πρόσωπα του υποκόσμου της Βουλγαρίας. Η περιοχή γέμισε αμέσως από αστυνομικούς, οι οποίοι συνέλαβαν πέντε άτομα, ενώ έχουν ταυτοποιήσει έναν ακόμα δράστη και αναζητούν άλλα δύο άτομα που συμμετείχαν στο επεισόδιο. Οι αρχές εξετάζουν το ενδεχόμενο η σύγκρουση να οφείλεται σε διαφορές μεταξύ μελών της βουλγαρικής μαφίας, με την καθυστέρηση της παραγγελίας να αποτελεί μόνο την αφορμή.

Ο ιδιοκτήτης του beach bar στη Χαλκιδική, ο οποίος διατηρεί και ένα εστιατόριο στη Σόφια που αποτελεί στέκι της βουλγαρικής ελίτ και πολιτικών, φέρεται να είναι φίλος με τον αρχηγό της ομάδας που προκάλεσε το αιματηρό επεισόδιο, γνωστό ως “ο Βέλγος”. Σύμφωνα με τον τοπικό τύπο, ο “Βέλγος” είναι γνωστός εγκληματίας που θα έπρεπε ήδη να έχει συλληφθεί, καθώς εκκρεμούν κατηγορίες σε βάρος του στη Βουλγαρία.

Οι αρχές που ερευνούν την υπόθεση έχουν στην κατοχή τους οπτικό υλικό από κάμερες ασφαλείας του μαγαζιού, το οποίο θα εξετάσουν καρέ καρέ για να διαπιστώσουν αν υπήρξε κάποιο προηγούμενο επεισόδιο μεταξύ του ιδιοκτήτη και του “Βέλγου”.

Το οπλοστάσιο

Κατά την άφιξη των αστυνομικών στο σημείο ενημερώθηκαν ότι οι εμπλεκόμενοι κατείχαν μαχαίρια και ρόπαλα. Ενημέρωσαν το κέντρο και ανέμεναν εξωτερικά του καταστήματος για ενίσχυση από ομάδα ΟΠΚΕ που βρισκόταν πλησίον. Μετά διάστημα λίγων λεπτών ακούστηκαν από το εσωτερικό του καταστήματος μερικοί πυροβολισμοί και οι θαμώνες εξήλθαν από το κατάστημα.

Αντιμέτωποι με τις κατηγορίες της παράβασης του νόμου περί όπλων, της συμπλοκής και της πρόκλησης επικίνδυνων σωματικών βλαβών είναι οι πέντε Βούλγαροι συλληφθέντες ηλικίας 30, 39, 40, 40 και 45 ετών που προκάλεσαν το άγριο επεισόδιο χθες βράδυ σε beach bar της Χανιώτης στη Χαλκιδική. Σύμφωνα με το thestival.gr, οι αστυνομικοί βρήκαν στην κατοχή των συλληφθέντων δύο γκλοπ, τρία σπρέι πιπεριού και τρία μαχαίρια.

Οι τρεις από τους πέντε συλληφθέντες νοσηλεύονται φρουρούμενοι στο Νοσοκομείο Πολυγύρου. Ο ένας από αυτούς βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση, καθώς δέχτηκε σφαίρα στο στήθος.

Στον χώρο που εκτυλίχθηκε το επεισόδιο η Αστυνομία εντόπισε τέσσερις κάλυκες. Οι Αρχές αναζητούν τους τρεις σεκιούριτι που κλήθηκαν στο beach bar για να αντιμετωπίσουν τους πέντε Βούλγαρους. Ο ένας από αυτούς έχει ταυτοποιηθεί και αναζητείται στο πλαίσιο του αυτοφώρου.

Πηγή: protothema.gr

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι