Ξαναρχίζουν οι καταθέσεις για τυχόν ευθύνες πρώην υπουργού σχετικά με την έρευνα για την Novartis

Τέσσερα χρόνια η ποινή στον 23χρονο για σουγιάδες και βεγγαλικά

Ξαναρχίζει η κύρια ανάκριση του δικαστικού συμβουλίου που ερευνά ως προς την υπόθεση της Novartis τις τυχόν ευθύνες του πρώην αναπληρωτή υπουργού Δικαιοσύνης, Δημήτρη Παπαγγελόπουλου.

Οι καταθέσεις είχαν διακοπεί, μετά το νομικό θέμα που είχε τεθεί, για το κατά πόσο η εισαγγελέας του Αρείου Πάγου που είχε κληρωθεί να παρακολουθεί την υπόθεση, είχε ήόχι το δικαίωμα να θέτει ερωτήσεις στους εξεταζόμενους από την ανακρίτρια μάρτυρες. Με βούλευμά του, το συμβούλιο έκρινε με οριακή πλειοψηφία (3-2) ότι στο στάδιο των καταθέσεων των μαρτύρων, η εισαγγελέας Βασιλική Θεοδώρου δεν έχει δικαίωμα υποβολής ερωτήσεων.

Την Παρασκευή το πρωί θα συνεχίσει την κατάθεσή του ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος την επόμενη ερχόμενη Δευτέρα, 14 Δεκεμβρίου, καταθέτει ο πρώην υπουργός και βουλευτής του Κινήματος Αλλαγής, Ανδρέας Λοβέρδος.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι