Ξανασυνέλαβαν τον θετό γιο του Νορβηγού πρίγκιπα-διαδόχου

Ξανασυνέλαβαν τον θετό γιο του Νορβηγού πρίγκιπα-διαδόχου

Για δεύτερη φορά συνελήφθη ο θετός γιος του διαδόχου του νορβηγικού θρόνου και η αιτία ήταν ότι παραβίασε ασφαλιστικά μέτρα: προσπάθησε να πλησιάσει την γυναικα που είχε χτυπήσει πριν από περίπου δύο μήνες.

Ο Μάριους Μποργκ Χέιμπι (στη φωτογραφία, ο τρίτος από αριστερά) συνελήφθη στο Όσλο τον Αύγουστο, επειδή η σύντροφός του κατήγγειλε ότι την χτύπησε και ότι έσπασε αντικείμενα στο σπίτι της. Η Αστυνομία είχε βρει τότε σφηνωμένο σε ξύλινο τοίχο και ένα μαχαίρι. Η νεαρή γυναίκα δέχτηκε τις πρώτες βοήθειες αλλά δεν νοσηλεύθηκε, σύμφωνα με τον δικηγόρο της. Ο Χέιμπι παραδέχτηκε ότι επιτέθηκε στη σύντροφό του, όντας «υπό την επήρεια αλκοόλ και κοκαΐνης». Απολογήθηκε ότι αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα και ότι δίνει μάχη εδώ και καιρό για να αποτοξινωθεί. Ζήτησε και συγγνώμη και από την οικογένειά του «που την εξέθεσε με τη συμπεριφορά του».

Εντούτοις εδώ και δέκα μέρες καταγγέλθηκε στην αστυνομία ότι ο 27χρονος προσπαθούσε να προσεγγίσει την πρώην σύντροφό του και ότι παραβίαζε τα ασφαλιστικά μέτρα (να μην την πλησιάζει), οπότε συνελήφθη. Σύμφωνα με νορβηγικά μέσα ενημέρωσης, η αστυνομία είχε, παράλληλα, πληροφορίες ότι ο 27χρονος χτύπησε δύο άλλες γυναίκες και ότι απείλησε τρίτο άτομο. Ο δικηγόρος του Χέιμπι δήλωσε στο νορβηγικό τηλεοπτικό δίκτυο NRK ότι ο πελάτης του αρνείται όλες τις κατηγορίες.

Ο διάδοχος των Νορβηγών, ο Χάακον, που για ένα διάστημα υπήρξε και βασιλιάς όταν ασθένησε ο πατέρας του, έχει αποκτήσει  με την Μέτε Μάριτ άλλα δύο παιδιά, ηλικίας 18 και 20 ετών σήμερα. Τα παιδιά αυτά φέρουν τον τίτλο του πρίγκιπα, αλλά ο 27χρονος όχι, ούτε του έχει δοθεί κάποια θέση σε δημόσιο ή κοινωνικό φορέα. Η Μέτε-Μάριτ παντρεύτηκε τον Χάακον όταν ο γιος της ήταν 4 ετών.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

 

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

0
Kαταθέστε το σχολιό σαςx