Χανιά: Νεκρός εντοπίστηκε ο 67χρονος Γερμανός περιπατητής σε δύσβατη περιοχή

Πάτρα: Πατέρας και θείος έστειλαν στο νοσοκομείο 15χρονο - Τους αποκάλυψε πως είναι ομοφυλόφιλος

Σε εξέλιξη είναι επιχείρηση της 3ης ΕΜΑΚ και δυνάμεων της Πυροσβεστικής για την μεταφορά του 67χρονου Γερμανού, ο οποίος εντοπίστηκε νεκρός σε χαράδρα πάνω από την παραλία Σεντόνι, στο μονοπάτι προς την Τρυπητή.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ τις αρχές ενημέρωσε η σύζυγός του χθες το μεσημέρι, όταν δεν είχε νέα από τον 67χρονο που είχε ξεκινήσει πεζοπορία στη διαδρομή Ομαλός – Σούγια, χωρίς να πάρει νερό μαζί του.

Στην πορεία φαίνεται ότι έχασε τον προσανατολισμό του με αποτέλεσμα να χαθεί και, όπως όλα δείχνουν, βρέθηκε στο μονοπάτι που οδηγεί στο φαράγγι της Τρυπητής.

Κάποια στιγμή η Πυροσβεστική εντόπισε το σήμα του και έτσι συνεχίστηκαν οι έρευνες προς την συγκεκριμένη και πολύ επικίνδυνη και δύσβατη περιοχή.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι