Χαρούμενος ο 19χρονος δόκιμος που επεναπατρίσθηκε (βίντεο)

Χαρούμενος ο 19χρονος δόκιμος που επεναπατρίσθηκε (βίντεο)

Συγκινημένος ο 19χρονος που γύρισε από το Ιράν, είπε ότι του φέρθηκαν εξαιρετικά οι Ιρανοί

Ευχαρίστησε το υπουργείο Εξωτερικών αλλά “και τα παιδιά στο Ιράν, ήταν όλοι πολύ καλοί απέναντί μου” είπε ο νεαρός, που κατά την αεροπορική επάνοδό του στην Ελλάδα συνοδευόταν από τον πρέσβυ της Ελλάδας στην Τεχεράνη.

Αναφορικά με τα υπόλοιπα μέλη του πληρώματος στο ελληνόκτητο δεξαμενόπλοιο St. Nicolas που τρόπον τινά “κατασχέθηκε” από το Ιράν, η πλοιοκτήτρια εταιρεία, Empire Navigation, δήλωσε πως «18 ναυτικοί εξακολουθούν να βρίσκονται επάνω στο δεξαμενόπλοιο που είναι αγκυροβόλιο του Μπαντάρ Αμπάς στο Ιράν» και γίνονται προσπάθειες με την πρεσβεία των Φιλιππίνων (είναι όλοι Φιλιππινέζοι). Ανακοινώθηκε ότι είναι καλά στην υγεία τους και επικοινωνούν με τις οικογένειές τους.

 

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι