Χειραγώγηση των πολιτών καταγγέλλει η τουρκική αντιπολίτευση

Χειραγώγηση των πολιτών καταγγέλλει η τουρκική αντιπολίτευση

Το μεγαλύτερο κόμμα της τουρκικής αντιπολίτευσης, το Λαϊκό Ρεπουμπλικανικό, κατήγγειλε τα κρατικά μέσα ενημέρωσης για την κάλυψη των προεδρικών και βουλευτικών εκλογών και για τον τρόπο μετάδοσης των αποτελεσμάτων. Κατήγγειλε μάλιστα ότι γίνεται απόπειρα χειραγώγηση της αντίληψης του κόσμου για τα αποτελέσματα.

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα που μετέδωσε το κρατικό πρακτορείο ειδήσεων Anadolu, ο Ταγίπ Ερντογάν εξασφαλίζει το 57,02% των ψήφων των προεδρικών εκλογών μετά την καταμέτρηση του 40% των ψήφων.

Ωστόσο, ο εκπρόσωπος του CHP, Μπουλέντ Τεζκάν, δήλωσε ότι ο  Ερντογάν συγκεντρώνει ποσοστό μικρότερο του 50% συν μία ψήφο που χρειάζεται για να κερδίσει τις εκλογές από τον πρώτο γύρο.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι