Ξεκάθαρη απειλή Ρουβίκωνα στους δικαστές για χάρη Κουφοντίνα

Ξεκάθαρη απειλή Ρουβίκωνα στους δικαστές για χάρη Κουφοντίνα

Ο Ρουβίκωνας, με ανάρτηση ηγετικού του στελέχους απειλεί ανοικτά τους δικαστές που θα αποφασίσουν για τη χορήγηση αδείας στον κατά συρροή δολοφόνο Δημήτρη Κουφοντίνα που έχε κηρύξει απεργία πείνας λόγω της αρχικής απόρριψης του αιτήματός του.

Το Τριμελές Συμβούλιο Πλημμελειοδικών του Βόλου συνεδριάζει ξανά την προσεχή Πέμπτη για να αποφασίσει τι θα γίνει με την άδεια του Κουφοντίνα.

«Για να αποφασίσει αν θα έχουμε τον πρώτο νεκρό απεργό πείνας στην Ελλάδα. Οι τρείς συγκεκριμένοι δικαστές του Βόλου θα πάρουν μια απόφαση που θα επηρεάσει άμεσα την ζωή του Δημήτρη την ζωή την δικιά μας και την ζωή την δικιά τους. Ελπίζω να μην κόψουν αυτό το κόκκινο νήμα. Γιατί αν το κάνουν όλα θα κοκκινίσουν», απειλεί ξεκάθαρα ο Ρουβίκωνας.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι