Ξεκίνησε συσκέψεις με συνεργάτες του ο Κασσελάκης

Ξεκίνησε συσκέψεις με συνεργάτες του ο Κασσελάκης

Υπενθυμίζεται πως ο Στέφανος Κασσελάκης καθαιρέθηκε από πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ με την ψήφο της πλειοψηφίας των μελών της Κεντρικής Επιτροπής.

Σύμφωνα με πληροφορίες των ΜΜΕ, ο Στέφανος Κασσελάκης φέρεται να κάνει συσκέψεις με σκοπό να αποφασίσει τα επόμενα βήματά του με το σενάριο που τον ήθελε να αποχωρεί μετά την καθαίρεσή του στη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής να εμφανίζεται, μέχρι στιγμής, το λιγότερο πιθανό.

Σύμφωνα, λοιπόν, με πληροφορίες του OPEN ο Στέφανος Κασσελάκης από τις Σπέτσες όπου βρίσκεται είχε σύσκεψη με το επιτελείο του μέσω ζουμ. Ωστόσο, παραμένει ανοιχτό αν θα παραμείνει στον ΣΥΡΙΖΑ ή θα προχωρήσει σε δικό του κόμμα. Μέχρι στιγμής, ο Στέφανος Κασσελάκης δεν έχει τοποθετηθεί ανοιχτά για τις επόμενες κινήσεις του, με τις πληροφορίες που προκύπτουν να είναι από τους συμμάχους του. Αυτό σημαίνει ότι, μέχρι να υπάρξει κάποια επίσημη τοποθέτησή του, όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά. Οι κάλπες για την εκλογή νέου προέδρου στον ΣΥΡΙΖΑ θα στηθούν την τελευταία Κυριακή του Νοεμβρίου.

Υπενθυμίζεται ότι Μπάμπης Παπαδάκης, Ευγενία Κουντούρη, Μανώλης Καπνισάκης, Βούλα Κεχαγιά, οι στενοί συνεργάτες του Στέφανου Κασσελάκη έχουν υποβάλλει την παραίτησή τους από τον ΣΥΡΙΖΑ.

Την αρχή έκανε ο Μπάμπης Παπαδάκης ήδη από την Κυριακή, την ημέρα που εξέπεσε ο κ. Κασσελάκης του αξιώματος του προέδρου, υποβάλλοντας την παραίτησή του από τη θέση του διευθυντή του Γραφείου Τύπου προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ. Χθες έγιναν γνωστές οι παραιτήσεις της Ευγενίας Κουντούρη από επικεφαλής του Γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ και του Μανώλη Καπνισάκη από τη θέση του διευθυντή του ΣΥΡΙΖΑ. Η τέταρτη αποχώρηση ήταν αυτή της εκπροσώπου Τύπου του κόμματος, Βούλας Κεχαγιά.

Πηγή: athensvoice

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

0
Kαταθέστε το σχολιό σαςx