Ξύλο και πυροβολισμοί στο Κολωνάκι

Σύλληψη 18χρονου για την θανάσιμη καταδίωξη στον Ασπρόπυργο,

Δύο συντροφιές συνεκπλάκησαν τα ξημερώματα στο Κολωνάκι, με αποτέλεσμα να τραυματισθούν δύο άτομα, ενώ συνελήφθησαν ένας άνδρας και μια γυναίκα. Ένα άτομο μάλιστα έβγαλε όπλο και πυροβόλησε, και εν συνεχεία τράπηκε σε φυγή μαζί με άλλους.

Ειδικότερα, σύμφωνα με πληροφορίες από την Ελληνική Αστυνομία οι δύο παρέες συνεπλάκησαν για άγνωστο στους δημοσιογράφους λόγο γύρω στις 3:00 τα ξημερώματα,  στη συμβολή των οδών Ηρακλείτου και Αναγνωστοπούλου. Οταν έφθασε στο σημείο η αστυνομία, βρήκε μόνον δύο άτομα τραυματισμένα από το άγριο ξύλο που είχε προηγηθεί και αυτά διακομίσθηκαν στο Νοσοκομείο «Ευαγγελισμός».

Έπειτα από έρευνες της αστυνομίας, στην ευρύτερη περιοχή εντοπίστηκαν μέσα σε αυτοκίνητο ένας άνδρας και μια γυναίκα. Από τον έλεγχο που ακολούθησε, οι αστυνομικοί βρήκαν στο όχημα έα όπλο και συνέλαβαν το ζευγάρι. Προανάκριση για την υπόθεση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αθηνών.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι