Χωρίς αεροπλάνα στις 28 Φεβρουαρίου – Απεργούν και οι ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας

Χωρίς αεροπλάνα στις 28 Φεβρουαρίου – Απεργούν και οι ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας

Οι ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας αποφάσισαν να συμμετάσχουν στην απεργία της ΑΔΕΔΥ, ενώ απεργούν και οι ταξιτζήδες στις 27 και 28 Φεβρουαρίου.

Στην απεργία της ΑΔΕΔΥ, εκτός από τους δημοσίους υπαλλήλους, συμμετέχουν επίσης τρία ναυτεργατικά σωματεία και τίθεται αν αμφιβόλω αν θα κινηθούν τα πλοία. Η ΓΣΕΕ δεν συμμετέχει, αλλά συμμετέχουν τα Εργατικά κέντρα 35 πόλεων, της Αθήνας περιλαμβανομένης.

Όσον αφορά στις πτήσεις, εφόσον δεν προσφύγει κατά της απεργίας η Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας (ΥΠΑ) ή αν η προσφυγή της απορριφθεί, τότε δεν θα πραγματοποιηθεί καμία πτήση από και προς ελληνικό αεροδρόμιο. Θα γίνουν μόνον αεροδιακομιδές και ειδικές πτήσεις.

 

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι