Χωρίς πλοία στις 17 Απριλίου λόγω της απεργίας της ΓΣΕΕ

Χωρίς πλοία στις 17 Απριλίου λόγω της απεργίας της ΓΣΕΕ

Δεμένα θα παραμείνουν τα πλοία την Τετάρτη, 17 Απριλίου, σε όλη τη χώρα, καθώς η διοίκηση της Πανελλήνιας Ναυτικής Ομοσπονδίας, αποφάσισε ομόφωνα τη συμμετοχή των ναυτεργατών στην 24ωρη πανελλαδική απεργία της ΓΣΕΕ.

Κεντρικό αίτημα είναι «η αντιμετώπιση της ακρίβειας και η διασφάλιση των κατάλληλων συνθηκών για ένα αξιοπρεπές βιοτικό επίπεδο», όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση της ΠΝΟ. «Οι Έλληνες ναυτεργάτες, λόγω της ιδιαιτερότητας του ναυτικού επαγγέλματος, είναι από τους πρώτους που έρχονται αντιμέτωποι με τις επιπτώσεις της ακρίβειας γιατί είναι οι μόνοι, που στην καλύτερη περίπτωση, εργάζονται 5 με 6 μήνες το χρόνο για να ζήσουν αυτοί και οι οικογένειες τους όλο τον χρόνο» αναφέρει μεταξύ άλλων στην ανακοίνωσή της η Πανελλήνια Ναυτική Ομοσπονδία.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι