Χωρίς ρελέ το διαμέρισμα όπου έπαθε ηλεκτροπληξία η 24χρονη

Χωρίς ρελέ το διαμέρισμα όπου έπαθε ηλεκτροπληξία η 24χρονη

Όπως προκύπτει από ρεπορτάζ τηλεοπτικού σταθμού, η 24χρονη που κεραυνοβολήθηκε ενώ έκανε μπάνιο δεν ήταν απλώς άτυχη: το διαμέρισμα δεν διέθετε ρελέ

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του τηλεοπτικού σταθμού Mega, μοιραία λάθη στην ηλεκτρική εγκατάσταση του διαμερίσματος φαίνεται πως στοίχισαν τη ζωή της 24χρονης Ειρήνης, που πέθανε από ηλεκτροπληξία στο μπάνιο του διαμερίσματος όπου διέμενε με τον σύντροφο της στη Θεσσαλονίκη.

Στο πόρισμα διαπιστώνεται πως το ενεργειακό πιστοποιητικό άνηκε σε άλλο διαμέρισμα κι ότι το σπιτι στο οποίο έμενε το ζευγάρι δεν διέθετε καν ρελέ. Μάλιστα, σημειώνεται ότι ο σύντροφος της Ειρήνης, αν δεν είχε μπει στο μπάνιο φορώντας παπούτσια θα είχε χάσει κι αυτός τη ζωή του, αφού είχε διαρροή ρεύματος τόσο το ντους όσο και ο νιπτήρας.

Συγκεκριμένα, φέρεται να είχε κοπεί το καλώδιο της γείωσης στη σύνδεση θερμοσίφωνα με τον πίνακα. Σύμφωνα με τις πληροφορίες του σταθμού, το πόρισμα αναφέρει ότι ο πίνακας δεν είχε ρελέ ενώ στη δήλωση εγκατάστασης αναφερόταν, απεναντίας, πως ο πίνακας διέθετε ρελέ.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι