Χρυσό μετάλλιο για την Ελλάδα στην κωπηλασία

Χρυσό μετάλλιο για την Ελλάδα στην κωπηλασία

Μετά τη νίκη τους στο παγκόσμιο πρωτάθλημα, η Μιλένα Κοντού και η Ευαγγελία Αναστασιάδου κατέκτησαν την πρώτη θέση και πήραν το χρυσό μετάλλιο στο διπλό σκιφ ελαφρών βαρών, στο πρωτάθλημα Ευρώπης στην Ανδριανούπολη.

Οι παγκόσμιες πρωταθλήτριες τερμάτισαν με χρόνο 7:02.18 στον τελικό του αγωνίσματος, με την Ιταλία δεύτερη και την Πολωνία τρίτη. Στην Αδριανούπολη είχαν πάει ένδεκα ελληνικά πληρώματα και συνολικά 26 αθλητές για το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κωπηλασίας στην κατηγορία “κάτω των 23 ετών”. Εκεί θα φιλοξενηθεί σε μια εβδομάδα και το Βαλκανικό πρωτάθλημα στο οποία θα πάρει μέρος με άλλη σύνθεση η Εθνική ομάδα.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

0
Kαταθέστε το σχολιό σαςx