Ξυλοδαρμός μέχρι θανάτου γυναίκας από τον σύζυγο της στην Αλεξανδρούπολη

Ξυλοδαρμός μέχρι θανάτου γυναίκας από τον σύζυγο της στην Αλεξανδρούπολη

Σοκ από την νέα γυναικοκτονία που σημειώθηκε στην Αλεξανδρούπολη, με θύμα μία 29χρονη γυναίκα και μητέρα τριών παιδιών από την περιοχή Άβαντος. Η γυναίκα μεταφέρθηκε πριν από τρεις ημέρες με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης, με πολύ σοβαρά τραύματα.

Η ίδια δήλωσε ότι τραυματίστηκε μετά από πτώση από σκάλες. Από τους γιατρούς διαπιστώθηκε πως είχε ρήξη σπλήνας και ήπατος, ενώ στη συνέχεια βρέθηκε θετική και στον κοροναϊό, κάτι που δεν φαίνεται να γνώριζε όταν πήγε στο νοσοκομείο. Γι’ αυτό και νοσηλεύτηκε στη ΜΕΘ Covid.

Η άτυχη γυναίκα έδωσε μάχη να κρατηθεί στη ζωή, οι γιατροί έκαναν υπεράνθρωπες προσπάθειες, αλλά τελικά η 29χρονη κατέληξε το βράδυ της Πέμπτης, σύμφωνα με τοπικά ΜΜΕ. Όμως, σύμφωνα με τα θρακιώτικα Μέσα Ενημέρωσης και η ΕΡΤ, η 29χρονη δεν είχε πέσει από τη σκάλα αλλά ο σύζυγός της, o οποίος πλέον έχει συλληφθεί, την είχε ξυλοκοπήσει μέχρι θανάτου.

Αναμένεται η νεκροψία-νεκροτομή που θα δώσει ακόμα περισσότερες απαντήσεις στα ερωτήματα που προκύπτουν από το θλιβερό και εξοργιστικό περιστατικό. Η Αστυνομία αναμένεται να ερευνήσει την υπόθεση προκειμένου να δει αν υπήρχε προηγούμενη καταγγελία για βία ή ανάλογο περιστατικό με την άτυχη γυναίκα. Ο θάνατος της 29χρονης αποτελεί την 16η γυναικοκτονία στην Ελλάδα.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι