Υεμένη: Τουλάχιστον 19 άμαχοι νεκροί από βομβαρδισμό

Υεμένη: Τουλάχιστον 19 άμαχοι νεκροί από βομβαρδισμό

Τουλάχιστον 19 άμαχοι σκοτώθηκαν από αεροπορικές επιδρομές του σαουδαραβικού συνασπισμού δυνάμεων στην πόλη Χοντέιντα στην Υεμένη, σύμφωνα με τους σιίτες αντάρτες Χούτι.

Ο Γιούσεφ αλ Χαντίρι, εκπρόσωπος του υπουργείου Υγείας που ελέγχουν οι αντάρτες, ανέφερε ότι πολεμικά αεροσκάφη του συνασπισμού βομβάρδισαν δύο λεωφορεία που μετέφεραν άμαχους πολίτες στην πόλη Τζαμπάλ Ρας της Χοντέιντας. Τουλάχιστον 19 άνθρωποι σκοτώθηκαν και ακόμη 30 τραυματίστηκαν από τους βομβαρδισμούς.

Εκπρόσωπος του σαουδαραβικού συνασπισμού που έχει εμπλακεί στον πόλεμο της Υεμένης από τον Μάρτιο του 2015 δήλωσε ότι θα γίνει πλήρης έρευνα για το περιστατικό.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι