ΥΕΘΑ: “Εξετάζουμε όλα τα σενάρια ακόμη και στρατιωτική εμπλοκή”

Γιατί η ελληνική αποτρεπτική στρατηγική είναι παχιά λόγια του αέρα, Γιώργος Μαργαρίτης

«Ότι απειλείται δεν αποστρατικοποιείται», ανέφερε για ακόμη μια φορά ο υπουργός Άμυνας για να προσθέσει πως η χώρα μας επιλέγει να μην προκαλεί και να μην θίγει τα κυριαρχικά δικαιώματα άλλων χωρών, ωστόσο δεν αρέσκεται στο να προκαλείται ούτε να προσβάλλουν τα δίκαιά της, ανέφερε, χαρακτηριστικά, ο Έλληνας υπουργός Άμυνας, Νίκος Παναγιωτόπουλος, σε δηλώσεις του κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης για την κοπή της βασιλόπιτας της ΝΟΔΕ Κοζάνης.
Νίκος Παναγιωτόπουλος: Εύχομαι να μην έρθει ποτέ αυτή η ώρα

«Εάν χρειαστεί θα απαντήσουμε, εάν κρίνουμε ότι έχουν ξεπεραστεί οι κόκκινες γραμμές πράγμα που σημαίνει ότι εξετάζουμε όλα τα σενάρια ακόμη και αυτό της στρατιωτικής εμπλοκής», συνέχισε ο υπουργός Άμυνας της Ελλάδας. Όπως διευκρίνισε, η απόφαση για στρατιωτική απάντηση ή ακόμη και εμπλοκή θα είναι του Έλληνα πρωθυπουργού ή της πολιτικής ηγεσίας του ελληνικού υπουργείου Άμυνας.

«Όλα αυτά είναι ανοικτά αλλά εύχομαι να μην έρθει αυτή ποτέ αυτή η ώρα και η προσπάθειά μας για ισχυρές ένοπλες δυνάμεις εκεί κατατείνει», τόνισε ο υπουργός Άμυνας, Νίκος Παναγιωτόπουλος, σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

Exit mobile version