Υπέκυψε 16χρονος, σε τροχαίο με μοτοσικλέτα που οδηγούσε ο παππούς του

Πέθανε το πρόωρο βρέφος από κορονοϊό – Διασωληνωμένη η μητέρα του

Ένας 16χρονος έπεσε θύμα τροχαίου δυστυχήματος, το οποίο σημειώθηκε στην εθνική οδό Πατρών-Πύργου, στο ύψος της διασταύρωσης στη Βάρδα της Ηλείας, στις 9:30 σήμερα το πρωί.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το δίκυκλο (μικρού κυβισμού) οδηγείτο από τον 65χρονο παππού του αγοριού, που επίσης είναι βαριά τραυματισμένος. Η μοτοσικλέτα συγκρούσθηκε, κάτω από αδιευκρίνιστες ακόμη συνθήκες, με ΙΧ επιβατικό αυτοκίνητο, αλλά σύμφωνα με αυτόπτες, δεν λειτουργούσαν τα φανάρια. Ο παππούς είναι σύμφωνα με πληροφορίες αλλοδαπός.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του PatrisNews ο νεαρός κατέληξε μέσα στο ασθενοφόρο, στη διαδρομή προς το νοσοκομείο του Άγιου Ανδρέα Πατρών ή την ώρα που τον έβαζαν στο χειρουργείο. Είχε υποστεί βαρύτατες κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.

Προανάκριση για τα αίτια του δυστυχήματος διενεργεί το τμήμα Τροχαίας Αμαλιάδας.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι