Υπέκυψε 36χρονος υγειονομικός χωρίς υποκείμενα – Αρνητικά έβγαιναν τα τεστ!

Πέθανε το πρόωρο βρέφος από κορονοϊό – Διασωληνωμένη η μητέρα του

Ένας άτυχος 36χρονος -και καθ΄όλα υγιής- εργαζόμενος πέθανε χθες στην Θεσσαλονίκη, αφήνοντας πίσω του και ένα κοριτσάκι μόλις 8 μηνών.

Ο νέος άνδρας εργαζόταν στην 4η Υγειονομική Περιφέρεια Μακεδονίας και Θράκης, ως ηλεκτρονικός ιατρικών μηχανημάτων. Επειδή παρουσίαζε συμπτώματα έκανε μάλιστα δύο τεστ σε ιδιωτική κλινική που βγήκαν και τα δύο αρνητικά!  (Άγνωστο γιατί δεν έγινε μοριακός έλεγχος σε νοσοκομείο). Το τρίτο τεστ βγήκε θετικό και νοσηλεύθηκε στο νοσοκομείο «Παπανικολάου». Εκεί χρειάσθηκε πλέον να εισαχθεί σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας όπου έδωσε μάχη για περίπου 20 μέρες.

Πρόκειται για ένα από τα νεότερα θύματα του κορονοϊού στη χώρα μας, σύμφωνα με την Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων στα Δημόσια Νοσοκομεία (ΠΟΕΔΗΝ) που έδωσε και τις σχετικές λεπτομέρειες για το ιστορικό του 36χρονου.

Τα συλλυπητήρια της εκφράζει η η Η διοίκηση και οι εργαζόμενοι της 4ης Υγειονομικής Περιφέρειας Μακεδονίας και Θράκης εξέφρασαν τα συλλυπητήριά τους για την απώλεια του Ζυγομήτρου Ευάγγελου «ο οποίος υπηρέτησε με ήθος, εργατικότητα και συνέπεια στην Υπηρεσία».

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι