Υπέκυψε 45χρονος στον ιό -Δεν έπασχε από κάτι – Τέσσερις θάνατοι σε μια μέρα

Πέθανε το πρόωρο βρέφος από κορονοϊό – Διασωληνωμένη η μητέρα του

Με 20 ημέρες καθυστέρηση γνωστοποιείται ότι ένας 45χρονος άνδρας που δεν έπασχε από υποκείμενα νοσήματα, υπέκυψε στον ιό στις 4 Αυγούστου.

Δεν γνωρίζουμε για ποιο λόγο καθυστέρησε τόσο πολύ η δήλωση του θανάτου του άτυχου άνδρα. Είχε εισαχθεί αρχικά στο νοσοκομείο Παμμακάριστος της Αθήνας στις 29 Ιουλίου και κατέληξε στις 4 Αυγούστου.

Επίσης με μεγάλη καθυστέρηση έγινε γνωστό ότι απεβίωσε από τον ιό και 74χρονος, ο οποίος νοσηλεύθηκε στην Καρδιολογική μονάδα του Νοσοκομείου Γεννηματά Αθηνών στις 12 Αυγούστου και κατέληξε την αμέσως επόμενη ημέρα, στις 13 Αυγούστου. Ο 74χρονος έπασχε απο διατατική μυοκαρδιοπάθεια και χρόνια νεφρική ανεπάρκεια.

Σήμερα το μεσημέρι  απεβίωσε μια γυναίκα 92 ετών στο Γενικό Νοσοκομείο Δράμας και άλλοι τρεις ηλικιωμένοι νωρίτερα το πρωί, γεγονός που ανεβάζει τους νεκρούς στους 254. Από αυτούς οι τέσσερις πέθαναν μέσα σε ένα 24ψρο και οι άλλοι δύο από τους συνολικά έξι που αναφέρονται με σημερινή ημερομηνία, δηλώθηκαν με μεγάλη καθυστέρηση αλλά δεν περιλαμβάνονται στις απώλειες των 24ωρου.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

0
Kαταθέστε το σχολιό σαςx