Υπέρ της παράτασης του μνημονίου ο Αλέκος Παπαδόπουλος

Υπέρ της παράτασης του μνημονίου ο Αλέκος Παπαδόπουλος

Την άποψη ότι η Ελλάδα δεν είναι έτοιμη για έξοδο από τα μνημόνια και ότι το τρίτο πρόγραμμα διάσωσης θα έπρεπε να παραταθεί μέχρι το 2022, εκφράζει με δήλωσή του ο πρώην υπουργός, Αλέκος Παπαδόπουλος.

Ο κ. Παπαδόπουλος σημειώνει επίσης ότι αυτό θα επέβαλε μία «απαλλαγμένη από τύφλωση εθνική στάση» και ότι κάτι τέτοιο θα απαιτούσε πολιτικό σθένος.

Αναλυτικά η δήλωση του Αλ. Παπαδόπουλου:

«Το πρόγραμμα (Γ’ Μνημόνιο) έληξε. Η Ελλάδα από σήμερα δεν θα λαμβάνει δανεικά από τους εταίρους της στην Ευρωζώνη, αλλά από τις κεφαλαιαγορές. Η χώρα είναι ανέτοιμη για ένα ταξίδι με σπασμένα τα φτερά της. Μια απαλλαγμένη από τύφλωση εθνική στάση, θα επέβαλε το πρόγραμμα να είχε παραταθεί μέχρι το τέλος του 2022, αλλά αυτό θα απαιτούσε πολιτικό σθένος. Καλή τύχη λοιπόν».

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι