Υποκλοπές : Προσέφυγε στην ΑΔΑΕ και ο Ανδρέας Λοβέρδος

Υποκλοπές : Προσέφυγε στην ΑΔΑΕ και ο Ανδρέας Λοβέρδος

Το θέμα των υποκλοπών συντηρείται διαρκώς όχι μόνο με τα όποια δημοσιεύματα του τύπου, αλλά και λόγο της εμπλοκής στην έρευνα της ΑΔΑΕ προκειμένου να ελέγξει μέσω των παρόχων αν έγιναν ή όχι επισυνδέσεις. Ήδη έχει ζητηθεί από την ΑΔΑΕ από μια σειρά πολιτικών, δημοσιογράφων κ.α να εξακριβώσει αν παρακολουθούνταν ή όχι τα τηλέφωνα τους (Κύρτσος , Τέλογλου και νωρίτερα Ανδρουλάκης , Κουκάκης κ.α). Πάντως σήμερα ήταν η σειρά του Βουλευτή του ΠΑΣΟΚ/ΚΙΝΑΛ και τ. Υπουργού Ανδρέα Λοβέρδου να προσφύγει στην ΑΔΑΕ.

Στα γραφεία της Αρχής Διασφάλισης του Απορρήτου των Επικοινωνιών προσήλθε την Τετάρτη (28/12) ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Ανδρέας Λοβέρδος, ο οποίος συναντήθηκε με τον πρόεδρο Χρήστο Ράμμο και κλιμάκιο στελεχών της Αρχής.

Ο Ανδρέας Λοβέρδος κατέθεσε αίτηση, με την οποία ζητά να ενημερωθεί εάν ισχύουν τα δημοσιεύματα που υποστηρίζουν ότι το κινητό του τηλέφωνο είχε τεθεί υπό παρακολούθηση και συγκεκριμένα να διαπιστωθεί εάν έχει πέσει θύμα κακόβουλου λογισμικού ή είχε υποβληθεί σε καθεστώς νόμιμης επισύνδεσης από την ΕΥΠ.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι