Υποκλοπές: Ζήτησε ενημέρωση για την άρση του απορρήτου πολιτικών ο Τσίπρας από ΑΔΑΕ

Υποκλοπές: Ζήτησε ενημέρωση για την άρση του απορρήτου πολιτικών ο Τσίπρας από ΑΔΑΕ

Ενημέρωση για τις άρσεις του απορρήτου πολιτικών προσώπων την τελευταία τριετία, ζήτησε ο Αλέξης Τσίπρας κατά την επίσκεψη του στην ΑΔΑΕ μία μέρα πριν την συζήτηση στη Βουλή για το Ν/Σ για ΕΥΠ και την αντιπαράθεση με τον κ. Μητσοτάκη. «Με τους θεσμούς της χώρας και της Δημοκρατίας δεν θα παίζουμε», ανέφερε χαρακτηριστικά  ο κ. Τσίπρας 

Βγαίνοντας από τα γραφεία της ΑΔΑΕ, όπου παρέμεινε για μία ώρα, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης έκανε γνωστό πως ζήτησε από τον Πρόεδρο της Αρχής να έχει πρόσβαση σε όλες τις διατάξεις, που αφορούν πολιτικά πρόσωπα και έχουν υπογραφεί τα τελευταία τρία χρόνια.

«Κάποια στιγμή το παιχνίδι και το κρυφτούλι με τους θεσμούς της Δημοκρατίας λαμβάνει τέλος. Ήρθα σήμερα στην ΑΔΑΕ – Αρχή Διασφάλισης Απορρήτου Επικοινωνιών και ζήτησα από τον Πρόεδρο της Αρχής, όπως ο νόμος ορίζει, να έχω πρόσβαση ως πολιτικός αρχηγός και αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης σε όλες τις διατάξεις, που αφορούν πολιτικά πρόσωπα, υπουργούς, βουλευτές, ευρωβουλευτές, δημοσιογράφους, δικαστές, αλλά και αρχηγούς ή αξιωματικούς των ενόπλων δυνάμεων, και έχουν υπογραφεί την τελευταία τριετία», είπε ο κ. Τσίπρας. Επισήμανε πως «με τους θεσμούς της χώρας και της Δημοκρατίας δεν θα παίζουμε. Πόσο δεν μάλλον, με την εθνική ασφάλεια παιχνίδια δεν πρόκειται να ανεχτούμε».

Ο Αλέξης Τσίπρας προανήγγειλε την επίσκεψή του στην ΑΔΑΕ, χθες, κατά τη διάρκεια της συνέντευξη που παραχώρησε στη διακαναλική εκπομπή +NEWS, που προβλήθηκε στα περιφερειακά κανάλια Flash, ΔΙΟΝ και Center. «Αν λοιπόν αυτή τη στιγμή κάποιος ζητά αποδείξεις δεν έχει παρά να απευθυνθεί είτε στους παρόχους, είτε στην ΑΔΑΕ, είτε σε αυτούς που υπογράφουν τις διατάξεις, δηλαδή στην εισαγγελέα της ΕΥΠ κυρία Βλάχου και αυτοί θα μας δώσουν απαντήσεις», είπε χαρακτηριστικά, επαναλαμβάνοντας ότι δεν θα σταματήσει να αγωνίζεται προκειμένου να πέσει άπλετο φως «στη δύσοσμη υπόθεση και προκειμένου αυτοί που διέπραξαν αυτή τη συνταγματική εκτροπή και την εκτροπή σε ό,τι αφορά το θέμα της εθνικής μας ασφάλειας, να λογοδοτήσουν στον ελληνικό λαό», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι