Υπουργός Ναυτιλίας: Το Λιμενικό Σώμα ακύρωσε προσπάθεια της Τουρκίας να προκαλέσει επεισόδιο στο Αιγαίο

Θρίλερ με εμβολισμό σκάφους του Λιμενικού από τουρκική ακταιωρό

«Το Λιμενικό Σώμα αντιμετώπισε με επιτυχία πολλαπλές απόπειρες παραβίασης των θαλάσσιων συνόρων μας, που έγιναν μάλιστα με την κάλυψη και τη βοήθεια τουρκικών ακταιωρών», τόνισε σε δήλωσή του ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Γιάννης Πλακιωτάκης.

Πρόσθεσε δε ότι ο σωστός επιχειρησιακός σχεδιασμός και η αποφασιστικότητα των στελεχών του Λιμενικού εμπόδισε τα σχέδια των διακινητών και ακύρωσε μια ακόμα προσπάθεια της Τουρκίας να προκαλέσει επεισόδιο στο Αιγαίο. «Θέλω να διαβεβαιώσω τις Ελληνίδες και τους Έλληνες, ότι η προστασία των συνόρων μας είναι και θα συνεχίσει να είναι αποτελεσματική», κατέληξε ο υπουργός Ναυτιλίας.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι