Ζάκυνθος: Συνελήφθησαν τέσσερις τουρίστες για ξυλοδαρμό 33χρονου στο Λαγανά

Διόνυσος: Άγνωστοι επιτέθηκαν σε 17χρονο έξω από σχολείο

Στη σύλληψη τεσσάρων αλλοδαπών, εκ των οποίων οι δύο είναι 21 ετών και οι άλλοι δύο 20 ετών προχώρησαν οι αστυνομικές αρχές στον Λαγανά Ζακύνθου τα ξημερώματα του Σαββάτου (20.7.2024) μετά από επεισόδιο σε κατάστημα που είχε ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό 33χρονου.

Οι συλληφθέντες διώκονται για επικίνδυνη σωματική βλάβη κατά συναυτουργία, ενώ αναζητείται ένας συνεργός τους. Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ, οι συλληφθέντες τραυμάτισαν 33χρονο αλλοδαπό, χτυπώντας τον με γροθιές στο κεφάλι και το πρόσωπο.

Προανάκριση για την υπόθεση διενεργείται από το Τμήμα Ασφαλείας Ζακύνθου. Τέλος, οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ζακύνθου.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

0
Kαταθέστε το σχολιό σαςx