Η παρέμβαση Σταύρου Λυγερού στο συνέδριο ΤΙΜΗ ΣΤΟ 21

Η παρέμβαση του Σταύρου Λυγερού στο τέταρτο συνέδριο του ΤΙΜΗ ΣΤΟ 21

Ο δημοσιογράφος Σταύρος Λυγερός πραγματοποίησε ομιλία στο τέταρτο συνέδριο που οργάνωσε η Επιτροπή ΤΙΜΗ ΣΤΟ 21 με τίτλο “Το πρόβλημα δεν είναι τι μπορεί η Ελλάδα, αλλά τι θέλει το πολιτικό σύστημα”.

Η ΤΙΜΗ ΣΤΟ 21 είναι μία κίνηση (χωρίς κομματικές ή πολιτικές επιδιώξεις) που αυθόρμητα δημιουργήθηκε για τον εορτασμό των 200 ετών από την Ελληνική Επανάσταση, ως αντίδραση στις εθνομηδενιστικές θέσεις μελών της επίσημης Επιτροπής Ελλάδα 21.

Το κέντρο των προσπαθειών της ήταν η αντίδραση στον εθνομηδενισμό, καθώς και η διαπίστωση ότι από τους δύο βασικούς στόχους της Επανάστασης: ελευθερία και ανεξαρτησία, ο δεύτερος δεν υλοποιήθηκε και ρίχνει τη βαριά του σκιά στο σύνολο του χειρισμού των προβλημάτων μας, εθνικών, οικονομικών, δημογραφικών. Ακολουθεί το βίντεο με την παρέμβαση του Σταύρου Λυγερού:

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι