Σταύρος Λυγερός: Η Αναβάθμιση του Τουρκικού Αναθεωρητισμού και η Ελλάδα

Σταύρος Λυγερός: Η Αναβάθμιση του Τουρκικού Αναθεωρητισμού και η Ελλάδα
Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

Στην εκπομπή “Αντιθέσεις” του Γιώργου Σαχίνη στο “ΚΡΗΤΗ TV” με θέμα “Η Αναβάθμιση του Τουρκικού Αναθεωρητισμού και η τοποθέτηση του Ελληνισμού στην Γεωπολιτική Σκακιέρα” μίλησε ο διευθυντής του SLpress.gr, ο δημοσιογράφος Σταύρος Λυγερός.

Τι συμβαίνει με την “ποιοτική” αναβάθμιση των απειλών της Τουρκίας έναντι της Ελλάδας και της Κύπρου και ο ρόλος και η στάση των μεγάλων παικτών ισχύος και των συμμαχικών οργανισμών, είναι ορισμένα από τα ερωτήματα που εξέτασε η εκπομπή. Εκτός του Σταύρου Λυγερού, στην εκπομπή παρενέβη (μεταξύ άλλων έγκυρων ομιλητών) και ο τακτικός συνεργάτης του ιστότοπου, καθηγητής Καθηγητής Γεωπολιτικής στη Σχολή Ευελπίδων και Διδάσκων Στρατηγική και Ασφάλεια στο ΕΚΠΑ Κωνσταντίνος Γρίβας.

Ο Σταύρος Λυγερός παρεμβαίνει από το 21ο μέχρι το 27ο λεπτό της εκπομπής, από το 35ο μέχρι το 41ο λεπτό και από την 1:13 μέχρι την 1:29 ώρα της εκπομπής.

 

  • Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr
  • Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.
Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι