Άλλα βλήματα πρέπει να ξεφορτωθούμε…

Άλλα βλήματα πρέπει να ξεφορτωθούμε…

του Γιώργου Τζεδάκι  – 

Ακόμα μια λαμπρή σελίδα στην ένδοξη ιστορία της έγραψε η Βουλή των Ελλήνων, που μάλλον είναι, πλέον, των δανειστών, αλλά αυτό είναι μια άλλη ιστορία…

Αυτή τη φορά ασχολήθηκε με μια πώληση που δεν έγινε ποτέ, αλλά δεν καταλάβαμε και πολλά, παρότι ο μόνος που δεν μίλησε ήταν ο καφετζής (αν κι αυτός ίσως θα τα έλεγε καλύτερα). Και το αξιοπερίεργο είναι πως οι εκπρόσωποι του λαού (λέμε τώρα…) βρέθηκαν στο στοιχείο τους, αφού το θέμα συζήτησης ήταν τα βλήματα!

Μείναμε, λοιπόν, με απορίες, αν κι αυτός, μάλλον, ήταν ο σκοπός τους.

Ο Αλέξιος ο Μικρός δεν μπήκε καν στον κόπο να μας πει γιατί, τελικά, δεν έγινε η πώληση. Μας υπενθύμισε για 684η φορά, όμως, το ηθικό πλεονέκτημα της Αριστεράς και τον ευχαριστούμε.

Ο Μητσοτάκης ο Δεύτερος (και καταϊδρωμένος… ) χαρακτήρισε ως σκάνδαλο τόσο το ότι δεν έγινε η πώληση, όσο και το αν γινόταν. Εμ, δεν ήταν τα βλήματα… Siemens.

Η Φώφη του ΠΑΣΟΚ, του νέου φορέα της κεντροαριστεράς και του ψιλικατζίδικου στη γωνία ξιφούλκησε κατά των μεσαζόντων στα εξοπλιστικά και δάκρυσαν (από τα γέλια) μέχρι και οι πέτρινοι τοίχοι της Βουλής.

Ο Καμμένος υπουργός, αν και ο πλέον αρμόδιος, δεν έχει σημασία τι είπε. Σημασία, δυστυχώς, έχει ότι είναι υπουργός.

Ο Άδωνις ήταν η πρώτη φορά που καταφέρθηκε εναντίον… Παπαδόπουλου.

Άραγε, το πρόβλημα με τα βλήματα (τα προς πώληση, ε… ) που δεν αγόρασαν οι Σαουδάραβες, μήπως είναι πως σώθηκαν κάποιοι δόλιοι στην Υεμένη; Μια χώρα που έχει ξεκληρίσει η “φίλη”, όπως είπε ο πρωθυπουργός, Σαουδική Αραβία!

Εκτός κι αν οι ευαίσθητοι και ανθρωπιστές του ΣΥΡΙΖΑ σκόπευαν, μετά την πώληση των βλημάτων, να διοργανώσουν και συναυλία αλληλεγγύης για τα παιδάκια που δολοφονούνται ή λιμοκτονούν στην Υεμένη.

Πάντως, την άλλη φορά που θα θελήσουμε να πουλήσουμε βλήματα, ας ξεφορτωθούμε από τα άλλα…

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι