Γ. Μαντζουράνης: “Τιμή μου να με καταγγέλλει η ΝΔ σαν εχθρό της Δικαιοσύνης”

Ανοιχτή εκδήλωση του Γιάννη Μαντζουράνη στο "Ble Azure" στην παραλία Αλίμου.

Ο δικηγόρος και υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία Γιάννης Μαντζουράνης εξέδωσε δήλωση για την ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου της ΝΔ, η οποία χαρακτήρισε τις χτεσινές του δηλώσεις για την καταδίκη του Νίκου Παππά ως «αδιανόητη επίθεση στην ελληνική Δικαιοσύνη». Ακολουθεί η δήλωση του κ. Μαντζουράνη:

«Μετά από δεκαετίες στην πρώτη γραμμή της μαχόμενης δικηγορίας, η ΝΔ μου έκανε την τιμή να με καταγγείλει ως εχθρό της Δικαιοσύνης. Τιμή, όταν προέρχεται από κείνους που συμπεριφέρονται στην ελληνική Δικαιοσύνη σαν σε θεραπαινίδα πολιτικών και άλλων συμφερόντων. Δεν παίρνω ούτε μια λέξη πίσω από όσα είπα για τη δίκη του Νίκου Παππά, του οποίου ήμουν συνήγορος υπεράσπισης.

Τη Δικαιοσύνη και τους έντιμους και γενναίους δικαστές, που αποτελούν τη μεγάλη πλειοψηφία και τους οποίους σέβομαι απεριόριστα, δεν τους βλάπτει η αλήθεια και η κριτική, που εξάλλου προστατεύεται από το Σύνταγμα και την Ευρωπαϊκή Σύμβαση των Δικαιωμάτων του Ανθρώπου (ΕΣΔΑ).

Τη βλάπτουν εκείνοι που συστηματικά τη χειραγωγούν, έχουν επιβάλει το απόρρητο για τις υποκλοπές, εξαγγέλλουν από τη Βουλή καταδίκες, δίνουν δημόσια γραπτές εντολές στον Άρειο Πάγο για τη -μη- διερεύνηση της τραγωδίας των Τεμπών. Ο κύριος Μητσοτάκης και η παρέα του.

Ως εδώ.
Δικαιοσύνη στη Δικαιοσύνη!».

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι