Γιατί ο Μητσοτάκης ανοίγει όλα τα θέματα τώρα

-
656
Γιατί ο Μητσοτάκης ανοίγει όλα τα θέματα τώρα;, Άκης Παυλόπουλος

Γράφει ο Άκης Παυλόπουλος - 

Γιατί ο Μητσοτάκης ανοίγει Όλα τα θέματα τώρα; Η απάντηση στο ερώτημα αποκαλύπτει και τη στρατηγική του νέου πρωθυπουργού για το πρώτο εξάμηνο της νέας διακυβέρνησης. Η επιλογή του Κυριάκου Μητσοτάκη να ανοίξει τόσο πολύ την ατζέντα εχει διπλή εξήγηση. Πρώτον γιατί επιχειρεί να στείλει το μήνυμα ότι εννοούσε απολύτως αυτό για το οποίο δεσμευόταν προεκλογικά ότι η ΝΔ έχει αλλάξει και είναι απολύτως έτοιμη να παρουσιάσει ένα εντελώς διαφορετικό μοντέλο διακυβέρνησης με άμεσες και στρατηγικές παρεμβάσεις σε όλα τα καυτά ζητήματα που απασχολούν την κοινωνία χωρίς να χάσει πολύτιμο χρόνο.

Έτσι ο νέος πρωθυπουργός από την δεύτερη μέρα της εγκατάστασης του στο Μέγαρο Μαξίμου άρχισε να ανοίγει τον ένα μετά τον άλλο τους φακέλους με τα ζητήματα που είχε θέσει και προεκλογικά ως πρώτα στην ατζέντα της ΝΔ.

Η ΔΕΗ, το φορολογικό, η Παιδεία και το άσυλο, το Ελληνικό και βέβαια η Ασφάλεια, συγκροτούν την κυβερνητική ατζέντα με στόχο να επιδείξει αποτελέσματα μέχρι το τέλος του χρόνου.

Διαβάστε τη συνέχεια στο www.usay.gr

Η δημοσιογραφία για να είναι αδέσμευτη-ανεξάρτητη πρέπει να χρηματοδοτείται κυρίως από τους αναγνώστες. Πρόκειται για κανόνα αποδεδειγμένης ισχύος. Εάν πιστεύετε ότι το SLpress.gr προσφέρει κάτι ξεχωριστό, ότι αξίζει να επιβιώσει και να βελτιωθεί, ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ το.
  • Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr
  • Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.