ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ήταν στραβό το προεκλογικό κλίμα το έφαγε και ο… Μίχος

Ήταν στραβό το προεκλογικό κλίμα το έφαγε και ο... Μίχος, Κόμπρα
Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

Καθώς είμαστε στα μέσα του τελευταίου χρόνου της τετραετίας και άρα οι εκλογές, όποτε κι αν γίνουν, έχουν ήδη εγγραφεί στην ατζέντα. Δεδομένου ότι οι επόμενες εκλογές θα γίνουν με την απλή αναλογική, υπολογίζεται ότι περίπου 60-70 βουλευτές της ΝΔ θα μείνουν εκτός νυμφώνος. Με άλλα λόγια, θα σφαχτούν παλικάρια! Ο ανταγωνισμός, λοιπόν, μεταξύ των υποψηφίων του κυβερνητικού κόμματος κορυφώνεται, σε ένα προεκλογικό κλίμα που παίρνει φωτιά!

  • Έτσι, δεν ήταν καθόλου τυχαίες οι πρόσφατες δηλώσεις Κυρανάκη που σάρωσαν βέβαια σε διαδίκτυο και σόσιαλ μίντια ότι η κυβέρνηση έχει ευθύνες για την ανομία σε ΑΕΙ και για την πανεπιστημιακή αστυνομία. Η κυβέρνηση, μέσω του εκπροσώπου της, άδειασε το νεαρό βουλευτή, ενώ συνάδελφοι του γαλάζιοι βουλευτές σχολίαζαν σαρκαστικά ότι “τί να κάνει και ο Κυρανάκης, αγωνίζεται να επανεκλεγεί, αφού, δημοσκοπικά τουλάχιστον, δεν τα πάει καλά”.
  • Όχι ότι ο Άδωνις Γεωργιάδης έχει πρόβλημα επανεκλογής, αλλά το άτομο έχει ειδική σχέση με τη δημοσιότητα. Πριν από λίγες ημέρες έγιναν viral στο tiktok κάτι βιντεάκια, στα οποία μία εντυπωσιακά καλλίγραμμη γυμνάστρια τον προπονούσε ιδιωτικά. Ακόμη και οι πιο καλοπροαίρετοι σκέφτηκαν ότι τα βιντεάκια δεν ήταν μόνο για τον υπουργό. Ήταν και μία έμμεση, πλην εξαιρετικά αποτελεσματική διαφήμιση για την όμορφη γυμνάστρια. Μόνο που υπολόγισαν χωρίς τον ξενοδόχο. Διότι μία ημέρα μετά έσκασε διαμαρτυρία από τον Σύλλογο Γυμναστών ότι η εν λόγω κυρία δεν έχει πτυχίο ΤΕΕΦΑ και ως εκ τούτου δεν έχει δικαίωμα να προπονεί, καθώς είναι απλώς χορεύτρια και μοντέλο. Όχι ότι ίδρωσε το αυτί του Άδωνι και βέβαια και της χορεύτριας φίλης-γυμνάστριάς του.
  • Αλλά και ο Βασίλης Κικίλιας έγινε viral με τις δηλώσεις του για τον Ηλία Μίχο, τον παιδοβιαστή-μαστρωπό της 12χρονης στα Σεπόλια. Και που δεν έπαιξαν οι δηλώσεις του, στις οποίες καταδίκαζε τις αποτρόπαιες πράξεις ως «γονιός και πατέρας», όπως έλεγε και όπως θα έλεγε κάθε γονιός και πατέρας. Μέχρι εδώ όλα καλά. Έως τη στιγμή που είδαμε τις δηλώσεις του σε χορηγούμενη ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Μια χαρά τα είχε πει ο Κικίλιας, αλλά το να προβάλλει τον εαυτό του με όχημα τον πόνο του άλλου με απωθεί. Όποιον σύμβουλο επικοινωνίας και να ρωτήσει θα του εξηγήσουν την διαχωριστική γραμμή.
  • Η αλήθεια είναι ότι ο Ηλίας Μίχος έχει μία τεράστια συλλογή με φωτογραφίες που τον απεικονίζουν δίπλα δίπλα να χαμογελούν με πλήθος υπουργών βουλευτών και κομματικών στελεχών της ΝΔ. Είναι γνωστό, άλλωστε, ότι ήταν δραστήριο κομματικό στέλεχός της και συγκεκριμένα για δεκαετίες επίλεκτος κομματάρχης κορυφαίας γαλάζιας πολιτικού. Δεν είναι τυχαίο ότι και η σύζυγός του ήταν δημοτική σύμβουλος του Κώστα Μπακογιάννη. Προφανώς, αυτό δεν συνεπάγεται ευθύνη για το κυβερνών κόμμα. Κάθε είδους εγκληματίες μπορεί να βρίσκονται σε κάθε κόμμα. Αλλά δεν είναι ο πρώτος κομματάρχης της εν λόγω που έχει εμπλακεί σε παράνομες πράξεις. Το γεγονός ότι οι κομματάρχες νοιώθουν εν γένει ότι απολαμβάνουν υψηλή προστασία, διευκολύνει τη διολίσθηση κάποιων εξ αυτών σε παρανομίες και σπανιότερα βέβαια σε εγκληματικές πράξεις…
  • Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr
  • Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.
Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι