ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πειθαρχική δίωξη στην εισαγγελέα της ΕΥΠ Βλάχου;

Πειθαρχική δίωξη στην εισαγγελέα της ΕΥΠ Βλάχου;
Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

Περιπλέκεται η διερεύνηση της δύσοσμης υπόθεσης των υποκλοπών. Σύμφωνα με πληροφορία του SLpress.gr, που δεν έχει διασταυρωθεί και ως εκ τούτου την μεταδίδουμε με πάσα επιφύλαξη, η αρμόδια εισαγγελέας Βασιλική Βλάχου ελέγχεται με το ερώτημα της πειθαρχικής δίωξης για παραλείψεις στην έγκριση των παρακολουθήσεων που εισηγείτο η ΕΥΠ, και δη στην παρακολούθηση του Νίκου Ανδρουλάκη.

Η εξέλιξη έρχεται την ίδια ημέρα που ο πρόεδρος της ΑΔΑΕ Χρήστος Ράμμος αποκάλυψε ότι το αρχείο με την παρακολούθησης του Νίκου Ανδρουλάκη καταστράφηκε κατ’ εντολή του διοικητή της ΕΥΠ την ημέρα της καταγγελίας του προέδρου του ΠΑΣΟΚ.

  • Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr
  • Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.
Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι