ΑΠΟΨΗ

Προσοχή στους καταρρέοντες τοίχους…

Προσοχή στους καταρρέοντες τοίχους... Πέτρος Πιζάνιας
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΧΗΡΑΣ

Διάβασα το σύντομο σημείωμα του κ. Αγρολάμπου στο SLpress (4/6/24) και διαπίστωσα πόσο θερμός είναι ο λόγος του εναντίον του Στέφανου Κασσελάκη για την υποκριτική υπόθεση του πόθεν έσχες. Διαπρύσιος σαν προσωπικά προσβεβλημένος, ο κ. Αγρολάμπος ξιφουλκεί εναντίον του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ.

Αφήνει και μια υπόνοια πως όσα γράφει με τόση αγανάκτηση δικαιολογούνται, επειδή αναφέρεται σε ζητήματα θεσμικά: «…Στην πολιτική σφαίρα οι δηλώσεις έχουν κάποιους κανόνες, καλούς ή κακούς είναι μια άλλη συζήτηση» δηλώνει. Φοβάμαι, μόνο, πως ο θερμός λόγος του κ. Αγρολάμπου ανάβει σε τόσο υψηλούς βαθμούς Κελσίου, ώστε να αλλοιώνει την πραγματικότητα, τόσο ώστε όσα περιορίζεται να αναφέρει να ελέγχονται σωρευτικά για μονομέρεια κ.ο.κ. Μα ποιος δεν γνωρίζει ότι τα πόθεν έσχες είναι για το θεαθήναι;

Ποιος δεν αντιλήφθηκε πως ο Κυριάκος Μητσοτάκης (πολύ τρυφερός με την Νέα Αριστερά) παίζει μονίμως βρώμικα και χυδαία, τώρα απαιτώντας το πόθεν έσχες του Στέφανου Κασσελάκη πριν την ώρα του; Τέλος πάντων αυτά και άλλα πολλά ο κ. Αγρολάμπος τα γνωρίζει καλά, όπως γνωρίζει άριστα τα δυσθεώρητα χρέη του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ.

Γνωρίζει ακόμη ότι το νυν Υπουργικό Συμβούλιο χρωστάει περί τα 15 εκατομμύρια, αλλά δεν βαριέσαι πολύ θεσμικά έδωσαν δικαστική ασυλία στους τραπεζίτες για αντάλλαγμα, ενώ του τάδε φουκαρά του κατάσχουν το δυαράκι για υποπολλοστημόριο όλων των παραπάνω ποσών. Λοιπόν, φαίνεται, πως τον κ. Αγρολάμπο αυτά δεν τον αφορούν, αλλά τον μάρανε το πόθεν έσχες του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ.

Στο σύντομο βιογραφικό του ο κ. Αγρολάμπος παρουσιάζει εαυτόν ότι «…είναι επαγγελματίας δημοσιογράφος με πολυετή παρουσία σε εφημερίδες και άλλα ΜΜΕ». Φοβάμαι πως η σύσταση αυτή έχει πάψει προ πολλού στα μάτια της κοινής γνώμης να συνάδει με την εγκυρότητα και την αξιοπιστία. Δυστυχώς, η απαξίωση πλήττει τον δημοσιογραφικό κόσμο. Κάθε γραπτό, ακόμη και σύντομο, χτίζει ή γκρεμίζει την εγκυρότητα και την αξιοπιστία κάθε επαγγελματία δημοσιογράφου. Γι’ αυτό η φιλική συμβουλή μου είναι: Προσοχή στους καταρρέοντες τοίχους κ. Αγρολάμπε.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι