ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τα μπάνια του πολίτη Κυριάκου Μητσοτάκη

Τα μπάνια του πολίτη Κυριάκου Μητσοτάκη, Κόμπρα
Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

Το συνηθίζει ο Κυριάκος Μητσοτάκης να κάνει “σύντομες αποδράσεις”, αλλά αυτή την φορά ο καύσωνας δημιούργησε επιπλοκές στο πρόγραμμα. Πριν από τρεις εβδομάδες ο πρωθυπουργός είπε στους υπουργούς του στο Υπουργικό Συμβούλιο, «για εμάς δεν έχει διακοπές, οι διακοπές είναι για τους πολίτες», και μετά αναχώρησε για ένα τριήμερο στο εξοχικό του στην Τήνο!

Όταν ρωτήθηκε η κυβερνητική εκπρόσωπος, Αριστοτελία Πελώνη, έδωσε την “μνημειώδη”, απάντηση ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης έφυγε για Σαββατοκύριακο, αλλά σαν πολίτης όχι σαν πρωθυπουργός! Ήταν το Σαββατοκύριακο που δέσμευσε το σκάφος του Λιμενικού, προκειμένου να τον μεταφέρει στην Αντίπαρο, μαζί με την σύζυγό του, για να συμφάγει στον αρχαιολογικό χώρο με τους διάσημους επισκέπτες, τους Τζεφ Μπέζο, Τομ Χανκς και άλλους. Φυσικά το επικοινωνιακό επιτελείο το πέρασε ότι ο πρωθυπουργός προβάλλει την χώρα και φέρνει επενδύσεις…

Το επόμενο Σαββατοκύριακο ο Κυριάκος Μητσοτάκης το πέρασε στο Κόστα Ναβαρίνο, μαζί με την σύζυγό του Μαρέβα. Για να το δικαιολογήσει το συνδύασε με περιοδεία στην Μεσσηνία και στην Αρκαδία. Γι’ αυτό το Παρασκευοσαββατοκύριακο το πρόγραμμα είχε Κρήτη. Την Παρασκευή περιοδεία στο Ρέθυμνο και επίσκεψη στο Νοσοκομείο του Ηρακλείου.

Το πρόγραμμα τελείωνε την Παρασκευή το απόγευμα και στην συνέχεια ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα πήγαινε στα Χανιά για να περάσει το υπόλοιπο τριήμερο στο οικογενειακό σπίτι.  Ο σχεδιασμός όμως χάλασε λόγω του καύσωνα. Το ενδεχόμενο να καταγγελθεί ότι «η πρωτεύουσα καιγόταν και ο πρωθυπουργός έκανε μπάνια στο Ακρωτήρι», λειτούργησε αποτρεπτικά.

Πολύ περισσότερο μάλιστα που και ο Αλέξης Τσίπρας –από ό,τι λένε οι πληροφορίες μου– ακύρωσε αντίστοιχα το δικό του διήμερο για να είναι στην Αθήνα. Πάντως από το γραφείο του πρωθυπουργού δεν απαντούσαν μέχρι το απόγευμα της Παρασκευής. Προφανώς δεν ενημερώνουν για το πρόγραμμα του πολίτη Κυριάκου Μητσοτάκη, μόνο για το πρόγραμμα του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη.

  • Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr
  • Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.
Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι