ΕΛΙΣΜΕ: Εκδήλωση για τα “Τακτικά και επιχειρησιακά διδάγματα από τον πόλεμο στην Ουκρανία”

ΕΛΙΣΜΕ: Εκδήλωση για τα "Τακτικά και επιχειρησιακά διδάγματα από τον πόλεμο στην Ουκρανία"
Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

Το ΕΛΙΣΜΕ πραγματοποιεί εκδήλωση, με ζωντανή παρουσία, την Τετάρτη 25 Ιανουαρίου, στις 18.00 με θέμα “Τακτικά και επιχειρησιακά διδάγματα από τον πόλεμο στην Ουκρανία”.

Ομιλητές:Ο καθηγητής Γεωπολιτικής της Σχολής Ευελπίδων Κώστας Γρίβας, ο αντιστράτηγος Παναγιώτης Γκαρτζονίκας, ο στρατηγός και επίτιμος Αρχηγός ΓΕΣ Κωνσταντίνος Γκίνης και ο αντιστράτηγος Δημήτρης Κυριακού. Την συζήτηση θα συντονίσει ο πρόεδρος του ΕΛΙΣΜΕ, αντιστράτηγος Ιωάννης Μπαλτζώης.

Επισυνάπτεται ο σύνδεσμος εισόδου στην πλατφόρμα ΖΟΟΜ (Join Zoom Meeting). Μέσω ΖΟΟΜ υπάρχει περιορισμός στην παρακολούθηση μόνο 100 ατόμων. Όσοι παρακολουθήσουν την ομιλία δικαιούνται πιστοποιητικό παρακολούθησης από τη Γραμματεία ΕΛΙΣΜΕ.  Οι υπεράριθμοι μπορούν να χρησιμοποιούν τον επισυναπτόμενο σύνδεσμο στο You Tube Live Streaming.

  • Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr
  • Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.
Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι