Η Εθνική Ασφαλιστική χορηγός τίτλου του Money Show 2023

Η Εθνική Ασφαλιστική χορηγός τίτλου του Money Show 2023
Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

Η Εθνική Ασφαλιστική, η πρώτη ασφαλιστική εταιρεία της χώρας, συμμετείχε ως χορηγός τίτλου στο ετήσιο επιχειρηματικό και οικονομικό πολυσυνέδριο «Money Show 2023», που πραγματοποιήθηκε μεταξύ 27 και 29 Ιανουαρίου στο ξενοδοχείο Hyatt Regency, στη Θεσσαλονίκη.

Πρόκειται για το 31ο πολυσυνέδριο, το οποίο επανήλθε έπειτα από δύο χρόνια απουσίας λόγω της πανδημίας με μότο «Μοχλός ανάπτυξης και εξέλιξης» και περιελάμβανε συνολικά 130 εκδηλώσεις γύρω από την Πολιτική, την Οικονομία, την Επιχειρηματικότητα, την Αειφόρο Ανάπτυξη, την Καινοτομία, τα Κοινοτικά Προγράμματα, την Περιφερειακή/Τοπική Αυτοδιοίκηση και τον Πολιτισμό.

Στόχος του «Money Show» για εφέτος ήταν η σύμπραξη, η εδραίωση και η εξέλιξη
συνεργειών με έμφαση στις Νέες Τεχνολογίες, στη Γεωργία και την Αγροδιατροφή, στην Ενέργεια και στο Περιβάλλον, στις υποδομές, στον Τουρισμό και στον Πολιτισμό, όπως επίσης και στα χρηματοοικονομικά εργαλεία για τις επιχειρήσεις αλλά και στη μελλοντική εξέλιξη της Θεσσαλονίκης ως Μητροπολιτική περιοχή.

Σύμφωνα με τους διοργανωτές, το «Money Show 2023» υπολογίζεται ότι προσέλκυσε αρκετές χιλιάδες επισκέπτες μέσα από μια πλούσια θεματολογία εκδηλώσεων και εκθετών, ανάμεσα στους οποίους και σημαντικοί φορείς και οργανισμοί όπως το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης, η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, ο Δήμος Θεσσαλονίκης, το Υπουργείο Εσωτερικών (Τομέας Μακεδονίας-Θράκης), η ΑΑΔΕ, τα Διμερή Επιμελητήρια, ο Σύνδεσμος Εξαγωγέων (ΣΕΒΕ), ο Εμπορικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης, το Προξενικό Σώμα, το Επιμελητήριο Χαλκιδικής, το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας, το Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης, το Διεθνές Πανεπιστήμιο της Ελλάδος, το EKETA, ο ΦΟΔΣΑ Κ. Μακεδονίας, η Ισραηλιτική Κοινότητα Θεσσαλονίκης, η Γραμματεία Περιβάλλοντος & Κλιματικής Αλλαγής της Διοικούσας Επιτροπής ΝΔ Ν. Θεσσαλονίκης, ο ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, ο Δήμος Πρεβέζης, η Αντιπεριφέρεια Πιερίας, ο ΕΛΓΟ Δήμητρα, το Ινστιτούτο Κατά της Απάτης, η Διεθνής Διαφάνεια Ελλάς και αρκετές μεγάλες εταιρείες.

Λεζάντα φωτογραφικού υλικού:  Η ομάδα της Εθνικής Ασφαλιστικής στο «Money Show 2023», στη Θεσσαλονίκη, πλαισιωμένη από τον κ. Αντώνη Χρηστίδη, Γενικό Διευθυντή Πωλήσεων (δεξιά) και τον κ. Μιχάλη Τά
Λεζάντα φωτογραφικού υλικού; Η ομάδα της Εθνικής Ασφαλιστικής στο «Money Show 2023», στη Θεσσαλονίκη πλαισιωμένη από τον κ. Αντώνη Χρηστίδη, Γενικό Διευθυντή Πωλήσεων (δεξιά) και τον κ. Μιχάλη Τάτση, Διευθυντή Δικτύων Πωλήσεων (αριστερά).
  • Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr
  • Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.
Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι