1,1 τόννο χασίς εντόπισαν σε αλβανικό ταχύπλοο στη Μάνη

-
Δύο τροχαία με νεκρούς και πολλούς τραυματίες σε Κορινθία και Νεμέα

Η Διεύθυνση Δίωξης Ναρκωτικών και Λαθρεμπορίου του Λιμενικού Σώματος στον Μεσσηνιακό Κόλπο εντόπισε σκάφος που μετέφερε 1,1 τόννο κάνναβης και συνέλαβε τέσσερις αλλοδαπούς.

Οι έρευνες του Λιμενικού ξεκίνησαν πριν από έξι ημέρες και ολοκληρώθηκαν χθες το βράδυ με την κατάσχεση της τεράστιας ποσότητας.Το πρωί της 8ης Οκτωβρίου περιπολικό σκάφος του Γύθειο εντόπισε ταχύπλοο με τρεις επιβαίνοντες το οποίο κινούταν με μεγάλη ταχύτητα.

Το σκάφος του λιμενικού προσπάθησε να κάνει έλεγχο άλλο ο χειριστής του ταχύπλοου ανέπτυξε ταχύτητα και απέφυγε τον εγκλωβισμό του. Άμεσα ενημερώθηκαν όλα τα λιμενικά τμήματα για να εντοπιστεί το ύποπτο σκάφος.

Τελικά το σκάφος εντοπίστηκε πριν από λίγες μέρες μισοβουλιαγμένο και στην παραλία κοντά στο σκάφος βρέθηκαν κρυμμένα στα βράχια 20 σάκους με ινδική κάνναβη, βάρους 1,1 τόννου. Η αξία του κατασχεθέντος φορτίου υπολογίζεται στα 6 εκατ. ευρώ.

Παράλληλα, στην Ανατολική Μάνη τα στελέχη του Λιμενικού έκαναν έρευνες και εντόπισαν έναν αλλοδαπό μέσα σε μαγαζί στο Μαρμάρι. Ήταν ένας από τους τρεις επιβαίνοντες στο ταχύπλοο. Την ίδια ημέρα συνελήφθη άλλος ένας αλλοδαπός συνεργός του προηγουμένου να κινείται με αυτοκίνητο στην περιοχή, με σκοπό να βρει τον ήδη συλληφθέντα αλλοδαπό.Εν συνεχεία εντοπίστηκαν άλλοι δυο αλλοδαποί συνεργοί τους, σε επαρχιακή οδό του νόμου Λακωνίας

Η δημοσιογραφία για να είναι αδέσμευτη-ανεξάρτητη πρέπει να χρηματοδοτείται κυρίως από τους αναγνώστες. Πρόκειται για κανόνα αποδεδειγμένης ισχύος. Εάν πιστεύετε ότι το SLpress.gr προσφέρει κάτι ξεχωριστό, ότι αξίζει να επιβιώσει και να βελτιωθεί, ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ το.