11χρονος κατασπαράχθηκε από αρκούδες σε πάρκο - Βρήκε ανοιχτή πύλη και τις πλησίασε

-

Ο 11χρονος Νικίτα στην προσπάθειά του να εντυπωσιάσει με τη γενναιότητά του δύο συνομήλικά του κορίτσια, πλησίασε το κλουβί με τις καφετιές αρκούδες σε θέρετρο του Σότσι στη νότια Ρωσία, όπου παραθέριζε με την οικογένειά του, και καθώς τις παρενοχλούσε, αυτές τον έσυραν μέσα και τον κατασπάραξαν.

Τα κορίτσια έντομα καλούσαν σε βοήθεια, καθώς έβλεπαν τα οργισμένα ζώα να διαμελίζουν τον φίλο τους, μα ήταν αργά... Οι φύλακες αναγκάστηκαν να σκοτώσουν τις αρκούδες για να ανασύρουν το αγόρι, που δεν είχε όμως καμία ελπίδα με όσα είχαν προηγηθεί....
31627960-8599225-image-a-11_1596700156691

Σύμφωνα με πληροφορίες, το αγόρι βγήκε ξεκλείδωτη μια ενδιάμεση πόρτα για το κλουβί.

Ψυχολόγοι έχουν αναλάβει την στήριξη των δυο κοριτσιών που δεν θέλουμε να περιγράψουμε τι ακριβώς είδαν. Οι Αρχές διεξάγουν έρευνα, ενώ ο δήμαρχος του Σότσι, Αλεξέι Κοπαϊγκορόντσκι απαγόρευσε τη λειτουργία όλων των ζωολογικών κήπων στο ρωσικό θέρετρο.

Η δημοσιογραφία για να είναι αδέσμευτη-ανεξάρτητη πρέπει να χρηματοδοτείται κυρίως από τους αναγνώστες. Πρόκειται για κανόνα αποδεδειγμένης ισχύος. Εάν πιστεύετε ότι το SLpress.gr προσφέρει κάτι ξεχωριστό, ότι αξίζει να επιβιώσει και να βελτιωθεί, ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ το.