17 τα σημερινά κρούσματα στη Θεσσαλία - Τα περισσότερα στη Λάρισα

-

Στα 17 συνολικά, ανέρχονται τα κρούσματα κορονοϊού που εντοπίστηκαν στη Θεσσαλική Περιφέρεια και ανακοινώθηκαν σήμερα, σύμφωνα με την ανακοίνωση του Συντονιστικού Κέντρου της Περιφέρειας.

Η χαρτογράφηση του εντοπισμού των κρουσμάτων σύμφωνα με την ανακοίνωση του Συντονιστικού έχει ως εξής:
-Στην περιοχή της Λάρισας, καταγράφηκαν 14 νέα κρούσματα Covid 19. Τα 4 νέα κρούσματα προέρχονται από συρροή κρουσμάτων σε γάμο στην ευρύτερη περιοχή της Λάρισας. Στην ίδια περιοχή καταγράφονται και άλλα 4 κρούσματα που θεωρούνται «ορφανά», δηλαδή αγνώστου πηγής μετάδοσης. Άλλα 3 κρούσματα προέρχονται από στενές επαφές με παλαιότερο κρούσμα (της 3ης Αυγούστου) και άλλα δύο κρούσματα επίσης προέρχονται από στενές επαφές με παλαιότερο κρούσμα (της 3ης Αυγούστου). Ένα κρούσμα αφορά σε συγγενή ατόμου που ήταν σε συρροή κρουσμάτων σε Νοσοκομείο της Λάρισας.
-Στην περιοχή της Μαγνησίας καταγράφηκε 1 νέο κρούσμα Covid 19.
-Στην περιοχή της Σκοπέλου καταγράφηκε 1 νέο κρούσμα Covid 19, το οποίο είναι «ορφανό» και προσήλθε για εξέταση μετά από συμπτωματολογία.
-Στην περιοχή των Τρικάλων καταγράφηκε 1 νέο κρούσμα Covid 19.

Η Θεσσαλία έχει συνολικά 248 κρούσματα μέχρι στιγμής.

Η δημοσιογραφία για να είναι αδέσμευτη-ανεξάρτητη πρέπει να χρηματοδοτείται κυρίως από τους αναγνώστες. Πρόκειται για κανόνα αποδεδειγμένης ισχύος. Εάν πιστεύετε ότι το SLpress.gr προσφέρει κάτι ξεχωριστό, ότι αξίζει να επιβιώσει και να βελτιωθεί, ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ το.