18 έγιναν απόψε οι διασωληνώσεις - Διπλασιάσθηκαν μέσα σε μόλις 9 μέρες

-

Άνδρας ηλικίας 68 ετών που κατάγεται από τον Αλμυρό και πάσχει από υποκείμενα νοσήματα, μεταφέρθηκε απόψε στη ΜΕΘ για διασωλήνωση, καθώς παρουσίασε επιδείνωση η υγεία του.

Ο 68χρονος νοσηλευόταν στο θάλαμο Αρνητικής Πίεσης του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας. Είναι το τρίτο περιστατικό που νοσηλεύεται στην ΜΕΘ του νοσοκομείου αυτού μέσα σε 3 ημέρες.

Παράλληλα, μεταξύ των κρουσμάτων που ανακοίνωσε σήμερα, στο πλαίσιο της καθημερινής ενημέρωσης, η Περιφέρεια Θεσσαλίας, περιλαμβάνεται και στέλεχος των Ενόπλων Δυνάμεων, στρατιωτικός της 1ης Στρατιάς, ο οποίος βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό.

Οι διασωληνώσεις ήταν 7 στις 30 Ιουλίου, δηλαδή πριν από μόλις 9 ημέρες, που σημαίνει διπλασιασμό των βαριά ασθενούντων σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα.

Η δημοσιογραφία για να είναι αδέσμευτη-ανεξάρτητη πρέπει να χρηματοδοτείται κυρίως από τους αναγνώστες. Πρόκειται για κανόνα αποδεδειγμένης ισχύος. Εάν πιστεύετε ότι το SLpress.gr προσφέρει κάτι ξεχωριστό, ότι αξίζει να επιβιώσει και να βελτιωθεί, ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ το.