24 κρούσματα σε βιομηχανία της Καβάλας – Κλιμάκιο ΕΟΔΥ – Ακύρωση συναυλίας

-

Υγειονομικός συναγερμός έχει σημάνει στην Καβάλα, όπου εντοπίστηκαν 24 θετικά κρούσματα κορωνοϊου σε εργασιακό χώρο. Συνολικά ελήφθησαν 120 δείγματα απο εργαζόμενους και ο έλεγχος τους δεν έχει ολοκληρωθεί.

Μεταβαίνει κλιμάκιο του ΕΟΔΥ προκειμένου να γίνουν έλεγχοι στην περιοχή και τα γύρω χωριά, καθώς πρέπει να ιχνηλατηθούν και οι επαφές των εργαζομένων φορέων -εργατών και διοικητικών.

Λόγω των νέων μέτρων αλλά και της έκκλησης του Ιατρικού Συλλόγου Καβάλας που ζήτησε μέχρι και lockdown και ακύρωση συναθροισεων, αναβλήθηκε και η συναυλία που θα γινόταν εκεί σε πέντε μέρες από την Cosmopolis.

Υπενθυμίζεται ότι ο Δήμος Παγγαίου ήδη προχώρησε στην ακύρωση όχι μόνον των εμποροπανηγύρεων της Νέας Ηρακλίτσας και της Νέας Περάμου αλλά και όλων των εκδηλώσεων που επρόκειτο να πραγματοποιηθούν, πχ στην Ανακτορούπολη, αλλά και στο «κλείσιμο» των κατασκηνώσεων της Περάμου, ενώ αντίστοιχες ακυρώσεις έχουν γίνει και στον Δήμο Θάσου.

Η δημοσιογραφία για να είναι αδέσμευτη-ανεξάρτητη πρέπει να χρηματοδοτείται κυρίως από τους αναγνώστες. Πρόκειται για κανόνα αποδεδειγμένης ισχύος. Εάν πιστεύετε ότι το SLpress.gr προσφέρει κάτι ξεχωριστό, ότι αξίζει να επιβιώσει και να βελτιωθεί, ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ το.