Συνάντηση Δένδια Τσαβούσογλου στις 8 Οκτώβρη;

Εξώδικο του Δοξιάδη στον Καλπαδάκη – Δεν κατασκεύασα κανένα ψεύδος

Για συνάντηση μεταξύ του Έλληνα υπουργού Εξωτερικών, Νίκου Δένδια με τον Τούρκο ομόλογό του, Μεβλούτ Τσαβούσογλου, στις 8 Οκτωβρίου στην Μπρατισλάβα, γράφουν τουρκικά μέσα ενημέρωσης.

Το CNN Turk αναφέρει ότι η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο ενός φόρουμ για την ασφάλεια και την ενέργεια, στο οποίο θα είναι ομιλητής ο Γενικός Γραμματέας του ΝΑΤΟ, Γενς Στόλτενμπεργκ. Ωστόσο, μέχρι στιγμής καμία από τις δύο πλευρές δεν το επιβεβαιώνει.

Αν και δεν υπάρχει επισημη επιβεβαίωση, ο Μεβλούτ Τσαβούσογλου σήμερα σχολίασε ότι με τον πρώην υπουργό Εξωτερικών, Νίκο Κοτζιά αν και διαφωνούσαν, είχαν πολλές συναντήσεις, ενώ «με τον Νικο Δένδια δεν έχει καταφέρει ακόμα να συναντηθεί».

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι