305 οι νεκροί, 74χρονος στην Πτολεμαΐδα – Ο 68χρονος ήταν υπερτασικός

-

Μεγαλώνει ο κατάλογος των νεκρών από κορονοϊό στη χώρα μας, καθώς άλλοι τρεις άνθρωποι έφυγαν από τη ζωή τις τελευταίες ώρες, νικημένοι από τη νόσο.

Τελευταίο θύμα είναι ένας 74χρονος με υποκείμενα νοσήματα, που νοσηλευόταν διασωληνωμένος στο Μποδοσάκειο Πτολεμαΐδας, ενώ είχε εισαχθεί στο νοσοκομείο από τις 28 Αυγούστου.

Όσον αφορά τον 68χρονο που υπέκυψε τα χαράματα και για τον οποίο δεν είχαμε ενημέρωση κατά πόσον έπασχε από υποκείμενα νοσήματα, πληροφορηθήκαμε ότι είχε μόνον υπέρταση. Απεβίωσε στις 4:30 τα ξημερώματα της Κυριακής, ήταν αλβανικής καταγωγής και κάτοικος Ελλάδας εδώ και 30 χρόνια. Νοσηλευόταν στο νοσοκομείο Σωτηρία. Είχε εισαχθεί στις 9 Σεπτεμβρίου και διασωληνώθηκε αυθημερόν γιατί προσήλθε σε ήδη κρισιμη κατάσταση. Πληροφορίες αναφέρουν πως το μόνο πρόβλημά του προτού νοσήσει από τον ιό, ήταν η πίεση.

Στις 4:40 σήμερα τα ξημερώματα, έφυγε από τη ζωή άλλος ένας άνθρωπος, ηλικίας 87 ετών, ο οποίος νοσηλευόταν στο ΑΧΕΠΑ από τις 23 Αυγούστου.

Η δημοσιογραφία για να είναι αδέσμευτη-ανεξάρτητη πρέπει να χρηματοδοτείται κυρίως από τους αναγνώστες. Πρόκειται για κανόνα αποδεδειγμένης ισχύος. Εάν πιστεύετε ότι το SLpress.gr προσφέρει κάτι ξεχωριστό, ότι αξίζει να επιβιώσει και να βελτιωθεί, ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ το.