49χρονη νοσηλεύτρια υπέκυψε στο ΑΧΕΠΑ

-

Μία 49χρονη εργαζόμενη στο ΑΧΕΠΑ υπέκυψε μετά από δύο εβδομάδες στην εντατική του νοσοκομείου στο οποίο εργαζόταν.  Θεωρείται πιθανόν να κόλλησε από το περιβάλλον της και όχι στο νοσοκομείο, όπου εργαζόταν στον τομέα των παραϊατρικών υπηρεσιών, στο Ακτινολογικό, αλλά δεν είναι βέβαιο.

«Η συνάδελφος παρουσίασε συμπτώματα, μετά από λίγο καιρό χειροτέρεψε και όταν επιβαρύνθηκε πολύ η υγεία της, διασωληνώθηκε. Τελικά κατέληξε σήμερα το πρωί. Έδωσε τη μάχη μέχρι την τελευταία στιγμή, όπως την έδινε και κάθε μέρα στο νοσοκομείο, για να ανταποκριθεί στα καθήκοντά της. Μαζί της έδωσαν τη μάχη οι γιατροί και οι νοσηλευτές, αλλά, δυστυχώς, η συνάδελφος δεν τα κατάφερε», είπε το  μέλος της διοίκησης της ΠΟΕΔΗΝ και εκπρόσωπος των εργαζομένων στο ΑΧΕΠΑ, Ελένη Μπακιρλή.

Σύμφωνα με πληροφορίες νοσεί και ο σύζυγός της και ο γιος της, που επίσης νοσηλεύονται σε κλινική της Θεσσαλονίκης. Δεν ξέρουμε αν η γυναίκα έπασχε από κάποια υποκείμενα νοσήματα. Υπενθυμίζεται ότι πριν λίγες μέρες πέθανε από κορονοϊό σε ηλικία 52 ετών ο Γιάννης Μητρόπουλος,  καρδιολόγος στη Βουλή, και ο πνευμονολόγος Αντώνης Χατζηγεωργίου, 42 ετών.

Η δημοσιογραφία για να είναι αδέσμευτη-ανεξάρτητη πρέπει να χρηματοδοτείται κυρίως από τους αναγνώστες. Πρόκειται για κανόνα αποδεδειγμένης ισχύος. Εάν πιστεύετε ότι το SLpress.gr προσφέρει κάτι ξεχωριστό, ότι αξίζει να επιβιώσει και να βελτιωθεί, ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ το.