Άλλα πέντε κρούσματα - Οικογένεια από τη Σερβία με τρία παιδιά

-

Θετική στον κορονοϊό βρέθηκε πενταμελής οικογένεια από τη Σερβία που παραθέριζε στη Λευκάδα, με αποτέλεσμα γονείς και παιδιά να διακομισθούν με σχετικά ήπια συμπτώματα στα Ιωάννινα -τα παιδιά νοσηλεύονται στην Παιδιατρική Κλινική και οι γονείς στην ειδική μονάδα για τον Covid.

Σύμφωνα με πληροφορίες παρουσίασαν συμπτώματα οι γονείς και όταν διαπιστώθηκε ότι ήταν φορείς, έγινε έλεγχος και στα παιδιά.

Νωρίτερα ο ΕΟΔΥ είχε ανακοινώσει  24 νέα κρούσματα κορονοϊού στη χώρα, εκ των οποίων τα τέσσερα εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της Ελλάδας και τα άλλα τρία όταν ασθένησαν τουρίστες και πήγαν αυτοβούλως για εξέταση. Ομως επειδή δεν ανακοινώθηκε κρούσμα στα Ιωάννινα ή στη Λευκάδα, αυτά τα πέντε κρούσματα δεν συμπεριλαμβάνονταν στα 7 σημερινά "εισαγόμενα" και άρα τα σημερινά "εισαγόμενα" είναι συνολικά 12 και συνολικά τα κρούσματα είναι 29.

Η δημοσιογραφία για να είναι αδέσμευτη-ανεξάρτητη πρέπει να χρηματοδοτείται κυρίως από τους αναγνώστες. Πρόκειται για κανόνα αποδεδειγμένης ισχύος. Εάν πιστεύετε ότι το SLpress.gr προσφέρει κάτι ξεχωριστό, ότι αξίζει να επιβιώσει και να βελτιωθεί, ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ το.