Αλβανία: Βουλευτής έριξε μελάνι, με σύριγγα, στον Ράμα

-

Ένας βουλευτής της αντιπολίτευσης έριξε με σύριγγα μελάνι στον αλβανό πρωθυπουργό Έντι Ράμα, ο οποίος παρακολουθούσε συνεδρίαση του κοινοβουλίου. Ο βουλευτής του Δημοκρατικού Κόμματος Έντι Παλόκα φαίνεται να τρέχει προς τον Έντι Ράμα κρατώντας στο χέρι του μια σύριγγα. Ο Παλόκα, ο οποίος είναι αντιπρόεδρος του κοινοβουλίου, έριξε στη συνέχεια μελάνι στο πρόσωπο του πρωθυπουργού.

Το επεισόδιο αυτό σημειώνεται δύο ημέρες πριν από μια διαδήλωση για την οποία παρατηρητές εκφράζουν φόβους ότι θα πραγματοποιηθεί σε τεταμένη ατμόσφαιρα, καθώς είναι οργανωμένη από το Δημοκρατικό Κόμμα με αίτημα την παραίτηση του Έντι Ράμα και τη διεξαγωγή πρόωρων εκλογών.

Πριν απ' αυτό το επεισόδιο, η συνεδρίαση διεξαγόταν σε τεταμένη ατμόσφαιρα, καθώς ο αρχηγός της αντιπολίτευσης Λουλζίμ Μπάσα κατηγορούσε τον Έντι Ράμα ότι έχει βυθίσει την Αλβανία στη διαφθορά. Όταν ο Ράμα άρχισε να του απαντά, τότε ο Παλόκα του έριξε το μελάνι. Τον Δεκέμβριο, ένας άλλος βουλευτής της δεξιάς είχε σπάσει ένα αυγό στο κεφάλι του πρωθυπουργού.

Η δημοσιογραφία για να είναι αδέσμευτη-ανεξάρτητη πρέπει να χρηματοδοτείται κυρίως από τους αναγνώστες. Πρόκειται για κανόνα αποδεδειγμένης ισχύος. Εάν πιστεύετε ότι το SLpress.gr προσφέρει κάτι ξεχωριστό, ότι αξίζει να επιβιώσει και να βελτιωθεί, ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ το.